Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Citroen C8?

În acest articol, vom încerca să te ajutăm să scapi de toate problemele pe care le-ai putea întâlni în jurul jantelor mașinii tale. Si in special, cum se scoate janta unui Citroen C8? Fie ca ai nevoie sa schimbi o anvelopa cretata, fie ca trebuie sa iti schimbi anvelopele, vei descoperi toate informatiile necesare citind acest articol. Pentru a realiza acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta unei mașini, apoi, într-un al doilea pas, cum să scoți o jantă blocată pe un Citroen C8, apoi, cum să scoți janta plată de pe Citroen C8 pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblochezi șuruburile blocate ale unei jante.

Cum să scoți anvelopa de pe janta unui Citroen C8?

Așa că începem conținutul articolului nostru explicând cum să schimbați o anvelopă de mașină. Ai putea fi

ți-ai cumpărat anvelopa de pe un site, totuși este destul de dificil să găsești profesioniști, centre auto care vor fi de acord să monteze anvelopele Citroenului tău C8 cumpărate în alt loc decât în ​​întreprinderea lor comercială. Întrebarea de a căuta să le instalați fără ajutor este, prin urmare, mai mult decât logică.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Citroen C8 ?

Este plauzibil din punct de vedere tehnic, cu multă putere și o rangă, să schimbi singur anvelopele Citroenului C8, chiar dacă reușești să scoți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă înapoi. activat, nu veți putea echilibra anvelopa dacă nu aveți instrumentele specifice, dacă nu o faceți, anvelopele dvs. vor pierde o mulțime de viață. Realizați că de foarte multe ori prețul de instalare și echilibrare variază de doar aproximativ douăzeci de euro. Dacă doriți să cumpărați anvelope de pe web pentru a beneficia de o ofertă mai bună, uitați-vă bine, mulți dintre dealeri asigură montarea la un centru auto partener complet gratuit.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Citroen C8?

Acum trecem la partea care vă interesează cel mai mult, și anume, cum să scoți janta unui Citroen C8 lipită de butucul său, și mai exact, carcasa destul de clasică a unei jante care nu a fost scoasă de ceva vreme și asta din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. De fapt, la mulți proprietari de mașini le vine prin minte să se treacă în această împrejurare și să nu știe cum să se descurce. Acest lucru poate fi extrem de enervant dacă se dovedește că aveți o anvelopă deflată și trebuie să schimbați janta la Citroen C8. Iată diferitele posibilități disponibile pentru dvs.:

 • Dacă aveți câteva în preajmă, după ce vă ridicați mașina cu cric și, dacă puteți, la lumânări, și apoi ați scăpat de piulițele jantei, utilizați un agent antigripător pe care îl injectați direct în orificiile nucilor și lăsați-l să funcționeze pentru vreo zece minute. După aceea, încercați din nou să scoateți janta de pe Citroen C8.
 • Folosește puterea: Deși nu este aproape niciodată cea mai bună alternativă, în acest tip de caz te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi marginea marginii Citroen C8 dvs. și acest lucru ar putea să îl deblocheze și să vă permită să îl eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre marginea butucului rezistent la rugină și așteptați câteva ore înainte de a încerca din nou să-l deblocați.
Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Citroen C8, ce să faci?

Cum să scoți janta unui Citroen C8 pentru a-i schimba roata perforată și a o înlocui cu roata de rezervă?

În acest moment vă vom arăta cel mai convențional proces, dar pe care nu îl știe toată lumea, cum sa scoti janta de la locul ei daca ai o anvelopa intepata si vrei sa o schimbi cu roata de rezerva? Această tehnică nu este dificilă, iată diferiții pași de urmat:

 • Stați departe de trafic pentru a nu vă pune în pericol.
 • Puneți Citroen C8 pe o suprafață plană.
 • Puneți frâna de mână și treceți în treapta întâi.
 • Dacă nu știți unde este cricul Citroen C8 dvs., vă rugăm să citiți articolul nostru pentru a afla unde se află.
 • Înainte de a ridica vehiculul, deblocați șuruburile jantei pentru a nu forța transmisia odată ridicată
 • Ridicați Citroen C8 cu cricul și terminați de deșurubat piulițele jantei mașinii.
 • Scoateți cauciucul de pe Citroen C8.
 • Așezat pe roata de rezervă, poziționați șuruburile, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Finalizați strângerea piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Citroen C8?

Pentru a termina, s-ar putea întâmpla ca, pentru a scoate janta Citroenului C8, să aveți de-a face cu piulițele blocate. În acest caz, veți avea aproximativ aceleași posibilități pentru cazul unei jante lipite de butucul roții. Cea mai bună opțiune va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze câteva minute înainte de a debloca nucile. O altă variantă, încercați să căutați, unele există pe baterii de chei electrice de șoc ele eliberează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Citroen C8 meu?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Citroen C8, aruncați o privire la categoria Citroen C8.

Legătura cu publicația principală