Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter?

În această postare, vom încerca să vă ajutăm să remediați toate problemele pe care le-ați putea întâlni în legătură cu jantele mașinii dvs. Si in special, cum se scoate janta unui Volkswagen Transporter? Fie că doriți să înlocuiți o roată plată, fie că doriți să vă schimbați anvelopele, veți găsi toate informațiile necesare pe această pagină. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta mașinii, apoi, într-un al doilea pas, cum să scoți o jantă blocată pe un Volkswagen Transporter, după aceea, cum să scoateți janta plată de pe Volkswagen Transporter pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblocați piulițele blocate ale unei jante.

Cum să scoți anvelopa de pe janta unui Volkswagen Transporter?

Așa că începem pagina noastră de conținut explicând cum să înlocuim o anvelopă de mașină. Este posibil să fi făcut o afacere bună cumpărându-ți anvelopele de pe internet, totuși este destul de complicat să găsești mecanici, centre auto care să aprobe montarea anvelopelor Volkswagen Transporter-ul tău achiziționate în alt loc decât în ​​afacerea lor. Întrebarea de a dori să le instalați singur este, prin urmare, mai mult decât respectabilă.

Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 6?

Teoretic, este plauzibil cu multă putere și o rangă să înlocuiți singur anvelopele Volkswagen Transporter-ului dvs., totuși, chiar dacă ați reușit să scoateți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă la loc, nu veți putea echilibra anvelopa dacă nu aveți instrumentele specifice, iar fără ele anvelopele dumneavoastră se vor uza prematur. Realizați că de multe ori instalarea și echilibrarea costă doar aproximativ douăzeci de euro. In cazul in care doriti sa achizitionati anvelope de pe internet pentru a beneficia de un pret preferential, uitati-va bine, un numar bun de vanzatori va vor oferi montajul la un centru auto partener absolut gratuit.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Volkswagen Transporter?

Trecem acum la partea despre care cu siguranță ești cel mai curios, și anume, cum să scoți janta unui Volkswagen Transporter lipit de butucul său, și mai precis, carcasa destul de clasică a unei jante care nu a fost îndepărtată de ceva timp și asta din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. Într-adevăr, mulți șoferi se află în această împrejurare și nu știu cum să procedeze. Acest lucru poate fi extrem de enervant dacă aveți o anvelopă deflată și trebuie să înlocuiți janta la Volkswagen Transporter. Iată diferitele soluții disponibile pentru tine:

 • Dacă aveți unele accesibile, după ce vă ridicați mașina cu cric și, dacă este posibil, pe lumânări, și apoi ați scăpat de piulițele jantei, folosiți un agent antigripător pe care îl injectați în găurile piulițelor și lăsați-l să funcționeze aproximativ zece minute. După aceea, încercați din nou să scoateți janta de pe Volkswagen Transporter.
 • Folosește puterea: Deși aproape niciodată nu este cea mai bună metodă, în acest tip de caz te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi marginea marginii tale. Volkswagen Transporter și acest lucru ar trebui să îl deblocheze și să vă permită să îl eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre janta butucului dumneavoastră rezistent la rugină și așteptați o perioadă de timp înainte de a încerca să o deblocați din nou.
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Volkswagen Transporter 4?

Cum să scoți janta unui Volkswagen Transporter pentru a-i înlocui roata perforată și a o înlocui cu roata de rezervă?

În acest moment vă vom arăta cea mai convențională procedură, dar pe care nu o știe toată lumea, cum să scoți janta de la locul ei dacă ai o anvelopă care se sparge și vrei să o schimbi cu roata de rezervă? Această metodă nu este complexă, iată câțiva pași de urmat:

 • Stai departe de trafic pentru a nu te pune în pericol.
 • Puneți-vă Volkswagen Transporter pe o suprafață plană.
 • Cuplați frâna de parcare și cuplați treapta întâi.
 • Dacă se dovedește că nu știți unde se află cricul Volkswagen Transporter, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să îl localizați.
 • Înainte de a ridica mașina, deblocați piulițele jantei pentru a vă asigura că nu vă forțați transmisia odată ridicată
 • Ridicați Volkswagen Transporter cu cricul și terminați deșurubați piulițele jantei autovehiculului dvs.
 • Scoateți janta plată de pe Volkswagen Transporter.
 • Așezat pe roata de rezervă, puneți piulițele, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Încheiați strângerea piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Volkswagen Transporter?

Ultima parte a articolului nostru, se poate întâmpla ca pentru a scoate janta Volkswagen Transporter-ului tău să ai de-a face cu piulițele blocate. Într-un astfel de caz, veți avea aproape aceleași soluții pentru cazul unei jante lipite de butucul roții. Cea mai bună soluție va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze puțin înainte de a debloca piulițele. O altă alegere, încercați să căutați, unele există pe baterii de chei electrice de șoc ele eliberează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter 6?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию