Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scoți capacul butucului Renault Koleos al meu?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este vechi sau nou-nouț, avem tendința să apreciem să îl păstrăm în condiții bune, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va permite să o vindeți fără dificultate și la prețuri mai mari. Fie că este pur și simplu pentru că doriți să vindeți autovehiculul dvs. sau pentru că șapelele sunt sparte, înlocuirea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În acest articol specific, vom explica cum să scot un capac de la Renault Koleos meu. Pentru aceasta, inițial, te vom ajuta să alegi capacul roții pentru mașina ta, după aceea, cum să le înlocuiești, cu scoaterea capacului roții din mașină, apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele de butuc ale Renault Koleos meu?

Este important de știut că husele de roată ale mașinii tale sunt în totalitate cosmetice, nu au nicio influență asupra capacității de frânare, aderenței, accelerației autovehiculului tău. Prin urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac mai mult. Singura importanță pe care le puteți acorda este să vă protejați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de nivelul de calitate al capacului roții Renault Koleos, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Ține minte că capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să evaluezi dimensiunea jantelor tale pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de scopul dvs., dacă aveți nevoie să vă vindeți Renault Koleos, de exemplu, poate fi foarte util să vă scoateți capacele sparte și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face mașina dvs. cât mai ordonat.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Renault Koleos

Cum să înlocuiesc capacul roții Renault Koleos meu?

Acum să trecem la secțiunea de care aproape sigur ești cel mai încântat, cum să schimbi capacele de la Renault Koleos. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le montam pe cele noi.

Cum scot capacele de la Renault Koleos?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Renault Koleos. Aceasta este una dintre cele mai de bază proceduri de întreținere, chiar dacă mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. De fapt, capacele butucului sunt doar fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Renault Koleos. Odată decuplat, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l elimina trăgându-l spre tine. Se fixează doar cu urechi mici din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați procedura pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașină.

Instalați capace de butuc pe Renault Koleos meu

Ultimul pas al tutorialului nostru, trecem la etapa de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai puțin complicat. Trebuie doar să localizați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul dvs., prezentați capacul în fața jantei Renault Koleos și puneți pumni sau ciocane minuscule în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. Pentru a termina, trebuie doar să faceți aceeași acțiune pe fiecare dintre roți pentru a termina treaba.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Renault Koleos meu?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Renault Koleos si pune altele noi.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Renault Koleos, accesați categoria noastră Renault Koleos.

Legătura cu publicația principală