Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scoți capacul butucului meu Honda Jazz?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este vechi sau nou-nouț, avem tendința de a aprecia că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va facilita să o vindeți mai ușor și la prețuri mai mari. Fie că este vorba în principal pentru că doriți să vă vindeți vehiculul cu motor, fie pentru că șuruburile sunt crăpate, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În această postare, te vom învăța cum să scot capacul butucului meu de pe Honda Jazz. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, te vom ajuta să alegi capacul roții pentru mașina ta, după aceea, cum să le schimbi, cu scoaterea capacului roții din vehiculul tău, apoi montarea celor noi.

Cum să aleg capacele pentru honda jazz-ul meu?

Este important să știți că capacele de roți ale vehiculului dumneavoastră sunt strict cosmetice, nu au nicio influență asupra capacității de frânare, tracțiunii, vitezei autovehiculului dumneavoastră. Prin urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac mai mult. Singurul interes pe care îl poți acorda este să ai grijă de jantele tale metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de nivelul de calitate al capacului roții honda jazz-ului dvs., acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Fii conștient de asta capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să te uiți la dimensiunea jantelor tale pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de obiectivul dvs., dacă trebuie să vă revândeți Honda Jazz, de exemplu, poate fi relevant să vă îndepărtați capacele sparte și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face vehiculul la fel de atractiv ca poate.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe honda jazz?

Cum schimb capacul roții Honda Jazz-ului meu?

Acum să mergem la secțiunea de care probabil ești cel mai entuziasmat, cum să schimbi capacele de butuc de la Honda Jazz. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la honda jazz-ului meu?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la honda jazz. Aceasta este una dintre cele mai ușoare proceduri de întreținere, chiar și atât de mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. Adevărul este că capacele butucului sunt doar prinse pe jante. Pentru a le elimina va trebui pur și simplu trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Honda Jazz. Odată terminat, ar trebui să îl puteți îndepărta trăgându-l spre tine. Este pur și simplu fixat de mici urechi din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați procesul pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehicul.

Montați capace de butuc pe Honda Jazz-ul meu

Ultimul pas al ghidului nostru, trecem la partea de reasamblare a capacelor. Nimic nu ar putea fi mai ușor. Trebuie doar să găsiți duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei honda jazz-ului și puneți mici pumni sau ciocane în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. În cele din urmă, trebuie doar să efectuați aceeași operațiune pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a încheia sarcina.

Weiterlesen:
Unde se află mufa pe honda jazz?

Acum ești în stare pentru a scoate capacul butucului de pe Honda Jazz si pune altele noi.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre honda jazz, aruncați o privire la categoria honda jazz.

Legătura cu publicația principală