Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scoți capacul butucului meu Citroen C4?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este vechi sau nou, avem tendința să apreciem că este în stare bună, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va permite să o revândi rapid și mai scump. Fie că este pur și simplu pentru că doriți să vă vindeți autovehiculul sau pentru că șuruburile sunt crăpate, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complicată. În această postare, te vom învăța cum să scot capacul butucului meu de pe Citroen C4. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., apoi, cum să le înlocuiți, cu scoaterea capacului roții din vehiculul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele butucului meu Citroen C4?

Este esențial să știi că husele de roată ale mașinii tale sunt strict cosmetice, nu au nicio influență asupra capacității de frânare, tracțiunii, vitezei autovehiculului tău. Ca urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac mai mult. Singura importanță pe care le puteți acorda este să vă păstrați jantele metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de nivelul de calitate al capacului de roată al Citroen C4 dvs., acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Fii conștient de asta capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să verificați dimensiunea jantelor pentru a alege specificațiile potrivite, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Restul va depinde de gusturile tale, de scopul tău, dacă trebuie să-ți revinzi Citroen C4, de exemplu, poate fi necesar să-ți scoți capacele deteriorate și să le înlocuiești cu capacele originale pentru a-ți face vehiculul cât se poate de ordonat.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Citroen C4?

Cum să înlocuiesc capacul roții Citroenului meu C4?

Acum să trecem la partea de care aproape sigur ești cel mai încântat, cum să schimbi capacele butucului Citroen C4. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le montam pe cele noi.

Cum scot capacele de la Citroen C4?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Citroen C4. Aceasta este una dintre cele mai simple acțiuni de întreținere, dar adevărul este că multe persoane nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de teamă să nu le deterioreze. De fapt, capacele butucului sunt fixate doar pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Citroen C4. Odată decuplat, ar trebui să îl puteți scoate trăgându-l spre tine. Se fixează doar cu urechi mici din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați procesul pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din vehicul.

Montați capace de butuc pe Citroen C4 al meu

Ultimul pas al ghidului nostru, trecem la etapa de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai puțin complicat. Pur și simplu trebuie identificați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Citroen C4 și puneți mici pumni sau ciocane peste capacul butucului pentru a-l fixa pe jantă. Pentru a termina, trebuie doar să executați aceeași acțiune pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a finaliza lucrarea.

Weiterlesen:
Aerul condiționat din Citroen C4 Aircross meu nu mai este rece

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Citroen C4 si pune altele noi.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Citroen C4, accesați categoria noastră Citroen C4.

Legătura cu publicația principală