Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scoți capacul butucului meu Citroen C4 Picasso?

Indiferent dacă autovehiculul nostru este clasic sau nou, avem tendința să apreciem să îl menținem în condiții bune, fie extern sau intern, îngrijirea mașinii sale vă va permite să o revândi mai ușor și la prețuri mai mari. Fie că este în principal pentru că trebuie să-ți vinzi autovehiculul sau pentru că șuruburile tale sunt crăpate, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În acest articol specific, vom explica cum să scot capacul butucului meu pe Citroen C4 Picasso. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., apoi, cum să le înlocuiți, cu îndepărtarea capacului roții din mașină, apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele butucului meu Citroen C4 Picasso?

Este esențial să știi că capacele de roți ale vehiculului tău sunt în totalitate cosmetice, nu au impact asupra capacității de frânare, tracțiunii, vitezei autovehiculului tău. Ca urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singurul interes pe care îl poți acorda este să ai grijă de jantele tale metalice care sunt ascunse în spatele lor. Totuși, în funcție de calitatea capacului de roată al Citroen C4 Picasso, acestea îi vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Ține minte că capacele de butuc costă doar între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să te uiți la dimensiunea jantelor tale pentru a alege dimensiunea potrivită, veți avea aceste informații despre anvelopele dvs. (de exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de scop, dacă doriți să revândi Citroen C4 Picasso, de exemplu, poate fi necesar să scoateți capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face mașina dvs. curat posibil.

Weiterlesen:
Citroen C4 Aircross care moare în timp ce conduce

Cum să înlocuiesc capacul roții Citroenului meu C4 Picasso?

Acum să trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai entuziasmat, cum să schimbi capacele de butuc al Citroen C4 Picasso. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le montam pe cele noi.

Cum scot capacele de la Citroen C4 Picasso?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Citroen C4 Picasso. Aceasta este una dintre cele mai simple proceduri de întreținere, chiar dacă mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. În realitate, capacele butucului sunt doar fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Citroen C4 Picasso. Odată terminat, ar trebui să fiți capabil să îl îndepărtați trăgându-l spre dvs. Se fixează doar cu urechi mici din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați operația pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașină.

Montați capace de butuc pe Citroen C4 Picasso al meu

Ultimul pas al articolului nostru, trecem la faza de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai puțin complicat. Trebuie doar să amplasați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Citroen C4 Picasso și puneți pumni mici sau ciocane peste capacul butucului pentru a-l fixa pe jantă. În sfârșit, trebuie doar să executați aceeași operațiune pe fiecare dintre roțile dvs. pentru a încheia lucrarea.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Citroen C4 Cactus?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Citroen C4 Picasso si pune altele noi.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen C4 Picasso, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C4 Picasso.

Legătura cu publicația principală