Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scoți capacul butucului Lincoln Continental-ului meu?

Fie că mașina noastră este veche sau nouă, avem tendința să apreciem să o păstrăm în condiții bune, fie extern sau intern, îngrijirea atentă a mașinii sale vă va facilita să o vindeți mai ușor și mai scump. Fie că este pur și simplu pentru că doriți să vă vindeți mașina sau pentru că s-au spart capacele, schimbarea capacelor nu este o acțiune foarte complexă. În acest articol specific, vom descrie cum să scot un capac pe Lincoln Continental meu. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom ajuta să alegeți capacul roții pentru mașina dvs., apoi, cum să le schimbați, cu scoaterea capacului roții din automobilul dvs., apoi montarea celor noi.

Cum aleg capacele de butuc ale Lincoln Continental-ului meu?

Este esențial să știi că husele de roată ale vehiculului tău sunt doar decorative, nu au niciun efect asupra capacității de frânare, tracțiunii, vitezei mașinii tale. Prin urmare, va depinde de dvs. să cumpărați capacele care vă plac cel mai mult. Singura importanță pe care le poți acorda este să ai grijă de jantele tale metalice care sunt ascunse în spatele lor. Cu toate acestea, în funcție de calitatea capacului roții Lincoln Continental-ul tău, acestea le vor proteja mai mult sau mai puțin bine. Sa nu uiti asta capacele de butuc valorează între 20 și 60 de euro, cel mai important pentru a le alege va fi să te uiți la dimensiunea jantelor tale pentru a selecta specificațiile potrivite, veți avea aceste date pe anvelopele dvs. (exemplu: 14 inchi, 15 inci, 16 inci). Celelalte lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare vor depinde de gusturile dvs., de obiectiv, dacă aveți nevoie să revândeți Lincoln Continental, de exemplu, poate fi foarte util să scoateți capacele deteriorate și să le înlocuiți cu capacele originale pentru a face vehiculul dvs. curat cat se poate.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Lincoln Continental-ul meu

Cum schimb capacul roții Lincoln Continental-ului meu?

Acum să mergem mai departe la secțiunea de care cu siguranță ești cel mai încântat, cum să schimbi capacele de la Lincoln Continental. Mai întâi vom vedea cum să scoatem husele de roată dintr-un vehicul, apoi cum să le instalăm pe cele noi.

Cum scot capacele de la Lincoln Continental-ul meu?

Să mergem, îți vom arăta cum scoateți capacele de la Lincoln Continental. Aceasta este una dintre cele mai ușoare proceduri de întreținere, chiar și atât de mulți oameni nu știu cum funcționează și nu îndrăznesc să-și forțeze capacele de frica să nu le deterioreze. În realitate, capacele butucului sunt pur și simplu fixate pe jante. Pentru a le elimina va trebui doar trageți capacul roții cu o șurubelniță plată, de exemplu, pe capacul roții pentru a-l scoate de pe janta Lincoln Continental. Odată terminat, ar trebui să fiți capabil să îl îndepărtați trăgându-l spre dvs. Se fixează doar cu urechi mici din plastic care tocmai s-au blocat în flanșa jantei. Repetați procedura pe celelalte roți pentru a scoate toate capacele din mașină.

Montați capace de butuc pe Lincoln Continental-ul meu

Ultimul pas al ghidului nostru, trecem la faza de reasamblare a capacelor. Nimic nu poate fi mai puțin complicat. Trebuie doar să amplasați duza de umflare a roții dvs, aliniați-l cu crestătura de pe capacul butucului dvs., prezentați capacul butucului în fața jantei Lincoln Continentaland și puneți mici pumni sau ciocane în jurul capacului pentru a-l fixa pe jantă. Pentru a termina, trebuie doar să faceți aceeași procedură pe fiecare dintre roți pentru a finaliza sarcina.

Weiterlesen:
Pret inlocuire amortizor pentru Lincoln Continental?

Acum ești în stare pentru a scoate un capac de pe Lincoln Continental si pune altele noi.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Lincoln Continental, nu ezitați să consultați categoria noastră Lincoln Continental.

Legătura cu publicația principală