Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână la smart fortwo meu?

Mașinile mai noi necesită întotdeauna mai multă întreținere, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin esențiale. Astăzi, vom analiza un proces de întreținere care este fundamental pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. De fapt, vă vom demonstra cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-un smart fortwo? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom afla de ce este esențial să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-un al doilea pas, vom afla care este metodologia de înlocuire a plăcuțelor de frână ale smart fortwo, și pentru a încheia, care este prețul acestei componente.

Din ce motiv am schimbat plăcuțele de frână de la smart fortwo al meu?

Înainte să aflăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe conținutul nostru prin a vă detalia care este sarcina plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Rolul plăcuțelor de frână la smart fortwo

Plăcuțele de frână ale unui automobil au un scop imperativ în manevrarea corectă a smart fortwo. De fapt, ei sunt cei care vor asigura eficiența frânării. Sunt tipuri de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetinește și oprește smart fortwo. Aceste componente sunt consumabile și constau într-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul înlocuirii lor periodice pentru a păstra cea mai bună frânare.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale smart fortwo tau?

Și acum vă vom demonstra cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale smart fortwo. Rețineți că, în funcție de angajarea pe care o aveți cu mașina dvs. (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. De fapt, dacă folosiți frânele în mod regulat, speranța de viață a acestora se va reduce cu siguranță. Considerăm că, în majoritatea cazurilor, plăcuțele de frână ale unui automobil au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Pe de altă parte, există indicatoare specificați care ar trebui să vă anunțe uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați conținutul nostru despre vibrația frânei pe smart fortwo, pentru a găsi sursa problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Forfour-ul meu inteligent trage spre stânga, ce să fac?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu vă gândiți de două ori să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie scăpând de roțile din față și verificându-le starea, fie mergând direct la un atelier.

Cum schimb plăcuțele de frână de la smart fortwo meu?

Vom trece acum la secțiunea de care ești cel mai intrigat, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la smart fortwo?. Mai jos vom descrie pașii simpli de urmat pentru a schimba eficient plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Achiziționați plăcuțe de frână adaptate smart fortwo dvs., pentru a efectua acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu automobilul dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scăpa de clema de la etriere, gândește-te să folosești o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge total pistonul etrierelor tale, altfel nu vei putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii tale și, astfel, poți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce ai scos clema de pe etriere, vei putea să scoți cu seninătate cele două plăcuțe vechi și să le schimbi cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în locul ideal înainte de a remonta etrierele de frână pe smart fortwo.
 • Nu uitați să terminați blocarea roților pe sol, altfel transmisia se va deteriora.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți cu mare atenție primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe smart fortwo meu?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un smart fortwo?

În sfârșit, ultima secțiune a conținutului nostru despre procedura de înlocuire a plăcuțelor de frână ale smart fortwo. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și prin urmare și prețul va fluctua, pe de altă parte, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un anumit site online precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajele acestui tip de site sunt alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un atelier sau magazine specializate, ar trebui să poți obține setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre smart fortwo, accesați categoria noastră smart fortwo.

Legătura cu publicația principală