Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână la Citroen C1 meu?

Mașinile moderne necesită din ce în ce mai mult service, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin esențiale. În acest articol, vom analiza o acțiune de service care este vitală pentru a vă asigura securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. În realitate, vă vom explica cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-un Citroen C1? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom afla de ce este esențial să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-un al doilea pas, vom afla care este tehnica de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Citroen C1?și, în cele din urmă, care este prețul acestei piese.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Citroen C1 al meu?

Înainte să aflăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe pagina noastră de conținut prin a vă detalia care este sarcina plăcuțelor de frână și când ar trebui schimbate.

Funcția plăcuțelor de frână la Citroen C1

Plăcuțele de frână ale unui automobil au o sarcină vitală în manipularea corectă a Citroen C1. În realitate, ei sunt cei care vor asigura capacitatea de frânare. Sunt tipuri de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Citroen C1. Aceste componente sunt piese de uzura si constau intr-un invelis care se va uza cu timpul si utilizarea, de unde interesul schimbarii lor regulat pentru a mentine o franare ideala.

Când să schimbi plăcuțele de frână de pe Citroen C1?

Și acum vă vom lămuri cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Citroen C1. Rețineți că, în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. În realitate, dacă folosiți frânele în mod regulat, speranța de viață a acestora va fi cu siguranță redusă. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unui automobil au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există simptome specificate care ar trebui să vă avertizeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, citiți pagina noastră de conținut despre vibrația frânei pe Citroen C1, pentru a localiza sursa problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Citroen C1?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu ezitați să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie scăpând de roțile din față și verificând starea acestora, fie mergând direct într-o zonă de service.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Citroen C1 meu?

Vom trece acum la secțiunea de care sunteți cel mai încântat, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la Citroen C1?. Mai jos în pagină vom descrie pașii de bază de urmat pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Cumpărați plăcuțe de frână concepute pentru Citroen C1 dvs., pentru a efectua acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu automobilul dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scăpa de clema de la etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În mod obișnuit, datorită unui vârf Torx mare, veți avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii dvs. și, astfel, puteți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce scoateți clema de pe etriere, veți putea să scoateți senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în locul ideal înainte de a reinstala etrierele de frână pe Citroen C1.
 • Asigurați-vă că ați terminat de blocat roțile pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte precaut primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Citroen C1?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Citroen C1?

În sfârșit, ultima secțiune a paginii noastre de conținut despre procesul de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Citroen C1 dumneavoastră. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va varia, pe de altă parte, în majoritatea cazurilor va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un mecanic sau la magazine specializate, ar trebui să poți obține setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Citroen C1, accesați categoria noastră Citroen C1.

Legătura cu publicația principală