Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână la Audi Rs4 meu?

Mașinile mai noi necesită din ce în ce mai mult service, cu toate acestea, există unele mai mult sau mai puțin cruciale. În conținutul acestui articol, ne vom concentra asupra unui act de service care este fundamental pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. De fapt, o să vă explicăm cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs. într-un Audi Rs4? Pentru a face acest lucru, într-un prim pas, vom descoperi de ce este crucial să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua secțiune, vom descoperi care este procesul de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Audi Rs4?, și pentru a încheia, care este prețul acestei componente.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Audi Rs4 al meu?

Înainte să descoperim cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs, vom începe conținutul nostru explicându-vă care este scopul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Funcția plăcuțelor de frână la Audi Rs4

Plăcuțele de frână ale unui autovehicul au un scop crucial în manevrarea corectă a Audi Rs4. De fapt, ei sunt cei care vor asigura eficacitatea frânării. Ele sunt o formă de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetinește și oprește Audi Rs4. Aceste piese auto sunt piese de uzura si constau intr-o captuseala care se va uza cu timpul si folosirea, de unde interesul schimbarii lor in mod regulat pentru a mentine o franare optima.

Când să înlocuiți plăcuțele de frână ale Audi Rs4 dvs.?

Și acum vă vom lămuri cum să știți dacă trebuie să înlocuiți plăcuțele de frână ale Audi Rs4 dvs. Rețineți că, în funcție de angajarea pe care o aveți la mașină (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. De fapt, dacă folosiți frânele în mod regulat, durata de viață a acestora va fi inevitabil redusă. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unui autovehicul au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Pe de altă parte, există câțiva indicatori care ar trebui să te informeze asupra uzurii plăcuțelor de frână ale mașinii tale:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mult mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, citiți conținutul nostru despre vibrația frânei pe Audi Rs4, pentru a găsi sursa problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Audi Rs4 al meu?

Dacă aveți vreunul dintre aceste semnale, nu vă gândiți de două ori să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct la un mecanic.

Cum să înlocuiesc plăcuțele de frână ale Audi Rs4 al meu?

Vom avansa acum la secțiunea de care ești cel mai intrigat, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la Audi Rs4?. Mai jos, vă vom explica pașii de bază pe care trebuie să vă respectați pentru a înlocui corect plăcuțele de frână ale mașinii dvs.:

 • Achiziționați plăcuțe de frână concepute pentru Audi Rs4 dvs., pentru a efectua acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu autovehiculul dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a retrage complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii tale și, astfel, poți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce scoateți clema de pe etriere, veți putea să scoateți senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția corectă înainte de a remonta etrierele de frână pe Audi Rs4.
 • Nu uitați să blocați complet roțile pe sol, altfel transmisia dumneavoastră va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, gândește-te plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte ușor primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Cum se curăță injectoarele Audi Rs4?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Audi Rs4?

În sfârșit, ultima secțiune a conținutului nostru despre procedura de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Audi Rs4. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, prețul se va schimba, totuși, în general va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajele acestui tip de site sunt alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un mecanic sau la magazine specializate, ar trebui să poți obține setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Audi Rs4, aruncați o privire la categoria Audi Rs4.

Legătura cu publicația principală