Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână la Audi A8 meu?

Mașinile mai noi necesită întotdeauna mai multă întreținere, totuși, există unele mai mult sau mai puțin imperative. Astăzi, ne vom concentra asupra unui proces de întreținere care este necesar pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. În realitate, vă vom explica cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-un Audi A8? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom descoperi de ce este imperativ să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua etapă, vom descoperi care este procesul de înlocuire a plăcuțelor de frână de la Audi A8?și, în cele din urmă, care este prețul acestei piese.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Audi A8?

Înainte să descoperim cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe conținutul articolului nostru explicându-vă care este scopul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Scopul plăcuțelor de frână la Audi A8

Plăcuțele de frână de pe o mașină au o funcție fundamentală în manevrarea corectă a Audi A8. În realitate, ei sunt cei care vor asigura eficacitatea frânării. Sunt un fel de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Audi A8. Aceste componente sunt consumabile și constau dintr-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul înlocuirii lor periodice pentru a păstra frânarea ideală.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Audi A8, ce să fac?

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Audi A8-ului tău?

Și chiar acum vă vom lămuri cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Audi A8 ta. Rețineți că, în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. În realitate, dacă folosiți frânele în mod regulat, durata de viață a acestora va fi fără îndoială redusă. Considerăm că, în majoritatea cazurilor, plăcuțele de frână ale unei mașini au o longevitate de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Pe de altă parte, există semne specifice care ar trebui să vă avertizeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați conținutul articolului nostru despre vibrația frânei pe Audi A8, pentru a localiza originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu vă gândiți de două ori să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct la un mecanic.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Audi A8-ului meu?

Vom trece acum la secțiunea pe care vă concentrați cel mai mult, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la Audi A8?. Mai jos în pagină vom detalia pașii de bază de urmat pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Achiziționați plăcuțe de frână concepute pentru Audi A8 dvs., pentru a realiza acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu mașina dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge total pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii tale și astfel poți scoate etrierele de frână din aceasta.
 • Odată ce ați scos clema de pe etriere, veți putea să luați senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu noile plăcuțe de frână.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția corectă înainte de a reinstala etrierele de frână pe Audi A8.
 • Nu uitați să blocați complet roțile pe sol, altfel transmisia dumneavoastră va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, gândește-te plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, asa ca va trebui sa conduci foarte constiincios primii 100km si sa fii atent pana ajungi la 500km.
Weiterlesen:
Aerul condiționat la Audi A8 meu nu mai este rece

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Audi A8?

În sfârșit, ultima secțiune a articolului nostru despre procedura de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Audi A8. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, prețul se va schimba, totuși, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Beneficiul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un mecanic sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Audi A8, aruncați o privire la categoria Audi A8.

Legătura cu publicația principală