Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână de la Honda CR V?

Cele mai recente mașini necesită întotdeauna mai multă întreținere, cu toate acestea, există unele mai mult sau mai puțin esențiale. În conținutul acestui articol, vom analiza un proces de întreținere care este vital pentru a vă garanta securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. Într-adevăr, o să vă explicăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-o Honda CR V? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom afla de ce este esențial să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-un al doilea pas, vom afla care este metoda de a schimba plăcuțele de frână ale Honda CR V?, și pentru a termina, care este prețul acestei piese.

De ce să schimb plăcuțele de frână de la Honda CR V?

Înainte să aflăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe documentul nostru prin a vă detalia care este rolul plăcuțelor de frână și când ar trebui schimbate.

Rolul plăcuțelor de frână pe Honda CR V

Plăcuțele de frână ale unei mașini au o sarcină imperativă în manipularea corectă a Honda CR V. Într-adevăr, acestea sunt cele care vă vor garanta performanta de franare. Sunt un fel de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Honda CR V. Aceste componente sunt piese de uzură și constau într-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul înlocuirii ocazional a acestora pentru a menține frânarea ideală.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Honda CR V?

Și chiar acum îți vom demonstra cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Honda CR V. Amintiți-vă că, în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. Într-adevăr, dacă folosiți frânele foarte des, speranța de viață a acestora va fi evident redusă. Considerăm că, în majoritatea cazurilor, plăcuțele de frână ale unei mașini au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există câteva semnale care ar trebui să vă alarmeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați documentul nostru despre vibrația frânei pe Honda CR V, pentru a descoperi cauza problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Honda CR V, ce să fac?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu fi reticent să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie scoțând roțile din față și verificându-le starea, fie mergând direct la un atelier.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Honda CR V?

Vom trece acum la partea pe care vă concentrați cel mai mult, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Honda CR V?. Mai jos în pagină vom detalia pașii de urmat pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Cumpărați plăcuțe de frână adaptate pentru Honda CR V dvs., pentru a realiza acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi siguri de potrivirea cu mașina dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a retrage complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În cele mai multe cazuri, datorită unui vârf Torx mare, veți avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii dvs. și, astfel, puteți scoate etrierele de frână din aceasta.
 • Odată ce ai scos clema de pe etriere, vei putea să scoți cu seninătate cele două plăcuțe vechi și să le înlocuiești cu plăcuțe noi de frână.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția corespunzătoare înainte de a reinstala etrierele de frână pe Honda CR V.
 • Asigurați-vă că blocați complet roțile pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, gândește-te plăcuțele de frână au nevoie de o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, asa ca va trebui sa conduci foarte constiincios primii 100km si sa ai grija pana ajungi la 500km.
Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la Honda CR V?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână la mașina ta.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru o Honda CR V?

În sfârșit, ultima parte a documentului nostru despre operațiunea de schimbare a plăcuțelor de frână ale Honda CR V. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dumneavoastră. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va fluctua, cu toate acestea, în general va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Beneficiul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi într-un centru auto sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Honda CR V, nu ezitați să consultați categoria noastră Honda CR V.

Legătura cu publicația principală