Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter-ului meu?

Mașinile moderne necesită din ce în ce mai mult service, cu toate acestea, există unele mai mult sau mai puțin imperative. În conținutul acestui articol, ne vom concentra asupra unui proces de service care este necesar pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. Într-adevăr, vă vom explica cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs. într-un Volkswagen Transporter? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom vedea de ce este imperativ să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-un al doilea pas, vom vedea care este tehnica de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Transporter-ului tăuși, în cele din urmă, care este prețul acestei componente.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen Transporter?

Înainte să vedem cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs, vom începe conținutul articolului nostru prin a vă descrie care este scopul plăcuțelor de frână și când ar trebui să fie înlocuite.

Scopul plăcuțelor de frână la Volkswagen Transporter

Plăcuțele de frână ale unei mașini au un scop esențial în manevrarea corectă a Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră. Într-adevăr, ei sunt cei care vor asigura eficiența frânării. Sunt un fel de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Volkswagen Transporter. Aceste componente sunt piese de uzura si constau intr-un invelis care se va uza cu timpul si utilizarea, de unde interesul inlocuirii ocazional a acestora pentru a pastra o franare optima.

Când să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter-ului dvs.?

Și chiar acum îți vom demonstra cum să știi dacă trebuie să înlocuiești plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter-ului tău. Rețineți că, în funcție de angajarea pe care o aveți cu mașina dvs. (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. Într-adevăr, dacă folosiți frânele foarte des, speranța de viață a acestora se va reduce fără îndoială. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unei mașini au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există simptome specificate care ar trebui să vă anunțe uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mult mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați conținutul articolului nostru despre vibrația frânei pe Volkswagen Transporter, pentru a afla originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum să actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter?

Dacă aveți oricare dintre aceste semne, nu ezitați să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și verificând starea acestora, fie mergând direct într-o zonă de service.

Cum să înlocuiesc plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter-ului meu?

Vom avansa acum la secțiunea de care ești cel mai intrigat, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Volkswagen Transporter?. Mai jos în pagină vom detalia pașii de urmat pentru a înlocui eficient plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Achiziționați plăcuțe de frână adaptate pentru Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră, pentru a efectua acest lucru folosiți înmatricularea mașinii dumneavoastră pentru a fi sigur de compatibilitatea cu mașina dumneavoastră atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți-vă mașina pe suporturi (aveți grijă să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a retrage complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În cele mai multe cazuri, datorită unui vârf Torx mare, veți avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii dvs. și, astfel, puteți scoate etrierele de frână de pe ea.
 • Odată ce scoateți clema din etriere, veți putea să scoateți senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu noile plăcuțe de frână.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția ideală înainte de a remonta etrierele de frână pe Volkswagen Transporter.
 • Nu uitați să blocați complet roțile pe sol, altfel transmisia dumneavoastră va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, gândește-te plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți cu mare atenție primii 100 km și să fiți precaut până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Volkswagen Transporter 5?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Volkswagen Transporter?

În cele din urmă, ultima secțiune a conținutului articolului nostru despre procedura de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Transporter. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va varia, cu toate acestea, în general va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un anumit site online precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Beneficiul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un centru auto sau magazine specializate, ar trebui să poți obține setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector