Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?

Cele mai recente mașini necesită din ce în ce mai multă întreținere, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin cruciale. În acest articol, vom analiza o acțiune de întreținere care este esențială pentru a vă garanta siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. De fapt, vă vom demonstra cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-un Volkswagen Transporter 6? Pentru a face acest lucru, într-un prim pas, vom afla de ce este crucial să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua secțiune, vom afla care este metodologia de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Transporter 6și, în final, care este prețul acestei componente.

De ce să schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen Transporter 6?

Înainte să aflăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom incepe articolul nostru prin a va explica care este rolul placutelor de frana si cand ar trebui schimbate.

Rolul plăcuțelor de frână pe Volkswagen Transporter 6

Plăcuțele de frână ale unui autovehicul au o funcție crucială în manevrarea corectă a Volkswagen Transporter 6. De fapt, acestea sunt cele care vă vor garanta eficiența frânării. Ele sunt o formă de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Volkswagen Transporter 6. Aceste piese sunt piese de uzură și constau dintr-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul de a le schimba în mod regulat pentru a menține cea mai bună frânare.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?

Și acum vă vom lămuri cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6. Rețineți că, în funcție de angajarea pe care o aveți cu mașina dumneavoastră (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. De fapt, dacă folosiți frânele foarte des, durata de viață a acestora va fi evident redusă. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unui autovehicul au o longevitate de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Pe de altă parte, există anumite simptome care ar trebui să te alarmeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii tale:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mult mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, consultați articolul nostru despre vibrația frânei pe Volkswagen Transporter 6, pentru a descoperi originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Transporter?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu ezitați să vă examinați singur starea plăcuțelor de frână, fie scăpând de roțile din față și verificând starea acestora, fie mergând direct la un atelier.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la Volkswagen Transporter 6?. Mai jos vă vom detalia pașii de care trebuie să respectați pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii dvs.:

 • Achiziționați plăcuțe de frână adaptate pentru Volkswagen Transporter 6, pentru a realiza acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi siguri de adecvarea cu autovehiculul dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți-vă mașina pe suporturi (aveți grijă să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scăpa de clema de la etriere, gândește-te să folosești o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge în întregime pistonul etrierelor tale, altfel nu vei putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În mod obișnuit, datorită unui vârf Torx mare, veți avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii dvs. și, astfel, puteți scoate etrierele de frână din aceasta.
 • Odată ce vei scoate clema de pe etriere, vei putea să scoți senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbi cu noile plăcuțe de frână.
 • Make sure that they are in the correct placement before you re-install the brake calipers on your Volkswagen Transporter 6.
 • Nu uitați să opriți blocarea roților pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte precaut primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 4

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Volkswagen Transporter 6?

În sfârșit, ultima parte a articolului nostru despre operațiunea de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Transporter 6. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dumneavoastră. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va varia, pe de altă parte, în majoritatea cazurilor va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Beneficiul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un atelier sau magazine specializate, ar trebui să poți obține setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector