Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 5?

Mașinile moderne necesită din ce în ce mai multă întreținere, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin importante. Astăzi, vom analiza o acțiune de întreținere care este vitală pentru a vă garanta securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. Într-adevăr, vă vom demonstra cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-un Volkswagen Transporter 5? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom vedea de ce este important să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua etapă, vom vedea care este tehnica de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Transporter 5, și pentru a termina, care este prețul acestei piese.

De ce să schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen Transporter 5?

Înainte să vedem cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe conținutul nostru explicându-vă care este rolul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Funcția plăcuțelor de frână la Volkswagen Transporter 5

Plăcuțele de frână de pe o mașină au un rol esențial în manevrarea corectă a Volkswagen Transporter 5. Într-adevăr, acestea sunt cele care vă vor garanta performanta de franare. Ele sunt o formă de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Volkswagen Transporter 5. Aceste piese auto sunt piese de uzură și constau într-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul de a le schimba în mod regulat pentru a păstra frânarea ideală.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 5?

Și chiar acum vă vom lămuri cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 5. Rețineți că, în funcție de angajarea pe care o aveți cu mașina dumneavoastră (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. Într-adevăr, dacă folosiți frânele în mod regulat, speranța de viață a acestora va fi cu siguranță redusă. Considerăm că, în majoritatea cazurilor, plăcuțele de frână ale unei mașini au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există semnale specificate care ar trebui să vă avertizeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul tău, dar plăcuțele tale de frână sunt în stare bună, răsfoiește conținutul nostru despre vibrația frânei pe Volkswagen Transporter 5, pentru a descoperi sursa problemei tale.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Volkswagen Transporter?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu vă gândiți de două ori să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și verificându-le starea, fie mergând direct într-o zonă de garaj.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 5?

Vom trece acum la partea de care ești cel mai încântat, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la Volkswagen Transporter 5?. Mai jos vă vom explica pașii simpli de urmat pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii dvs.:

 • Achiziționați plăcuțe de frână adaptate pentru Volkswagen Transporter 5 dvs., pentru a face acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi siguri de potrivirea cu mașina dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți-vă mașina pe suporturi (aveți grijă să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii tale și astfel poți scoate etrierele de frână din aceasta.
 • Odată ce scoateți clema din etriere, veți putea să scoateți cu seninătate cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția ideală înainte de a remonta etrierele de frână pe Volkswagen Transporter 5.
 • Asigurați-vă că blocați complet roțile pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte ușor primii 100 km și să fiți precaut până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Volkswagen Transporter 5?

În cele din urmă, ultima parte a conținutului nostru despre procesul de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Transporter 5. Este doar pentru a vă oferi o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dumneavoastră. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, prețul se va schimba, pe de altă parte, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un anumit site online precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi într-un centru auto sau magazine specializate, ar trebui să poți obține setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector