Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 3?

Mașinile mai noi necesită din ce în ce mai multă întreținere, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin imperative. În acest articol, vom analiza un act de întreținere care este fundamental pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. De fapt, o să vă explicăm cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs. într-un Volkswagen Touran 3? Pentru a face acest lucru, într-un prim pas, vom descoperi de ce este imperativ să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua secțiune, vom descoperi care este metoda de a schimba plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 3, și pentru a termina, care este prețul acestei piese.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen Touran 3?

Înainte să descoperim cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs, vom începe conținutul nostru explicându-vă care este scopul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Funcția plăcuțelor de frână la Volkswagen Touran 3

Plăcuțele de frână de pe un vehicul au o sarcină esențială în manipularea corectă a Volkswagen Touran 3. De fapt, ele sunt cele care vor asigura performanta de franare. Sunt tipuri de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Volkswagen Touran 3. Aceste piese auto sunt consumabile și constau într-un strat care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul schimbării lor în mod regulat pentru a menține frânarea maximă.

Când să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 3?

Și acum vă vom explica cum să știți dacă trebuie să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 3. Rețineți că, în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. De fapt, dacă folosiți frânele foarte des, durata de viață a acestora va fi evident redusă. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unui vehicul au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Pe de altă parte, există câteva semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați conținutul nostru despre vibrația frânei pe Volkswagen Touran 3, pentru a găsi sursa problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Volkswagen Touran, ce pot face?

Dacă aveți oricare dintre aceste semne, nu fi reticent să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct la un mecanic.

Cum să înlocuiesc plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 3?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen Touran 3?. Mai jos vă vom descrie pașii simpli de care trebuie să respectați pentru a înlocui eficient plăcuțele de frână ale mașinii dvs.:

 • Achiziționați plăcuțe de frână adaptate Volkswagen Touran 3, pentru a realiza acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a retrage complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În mod obișnuit, datorită unui vârf Torx mare, veți avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii și, astfel, puteți scoate etrierele de frână de pe ea.
 • Odată ce scoateți clema din etriere, veți putea să scoateți cu seninătate cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția corectă înainte de a reinstala etrierele de frână pe Volkswagen Touran 3.
 • Nu uitați să terminați blocarea roților pe sol, altfel transmisia se va deteriora.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână au nevoie de o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, asa ca va trebui sa conduci foarte constiincios primii 100km si sa fii atent pana ajungi la 500km.
Weiterlesen:
De ce Volkswagen Touran-ul meu miroase a plastic ars?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Volkswagen Touran 3?

În cele din urmă, ultima parte a conținutului nostru despre procesul de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Touran 3. Este doar pentru a vă oferi o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, prețul se va schimba, pe de altă parte, în general va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi într-un centru auto sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию