Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 2?

Mașinile mai noi necesită întotdeauna mai mult service, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin esențiale. Astăzi, ne vom concentra asupra unui proces de service care este necesar pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. În realitate, vă vom explica cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-un Volkswagen Touran 2? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom afla de ce este esențial să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua secțiune, vom afla care este tehnica de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Touran 2, și pentru a încheia, care este prețul acestei piese.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen Touran 2?

Înainte să aflăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe conținutul articolului nostru prin a vă detalia care este funcția plăcuțelor de frână și când ar trebui schimbate.

Scopul plăcuțelor de frână la Volkswagen Touran 2

Plăcuțele de frână de pe o mașină au o funcție esențială în manevrarea corectă a Volkswagen Touran 2. În realitate, acestea sunt cele care vor asigura eficacitatea frânării. Sunt un fel de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Volkswagen Touran 2. Aceste piese auto sunt piese de uzura si constau intr-o captuseala care se va uza cu timpul si folosirea, de unde interesul schimbarii lor regulat pentru a mentine o franare maxima.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 2?

Și chiar acum îți vom explica cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 2. Rețineți că, în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. În realitate, dacă folosiți frânele în mod regulat, durata de viață a acestora va fi inevitabil redusă. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unei mașini au o longevitate de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există câțiva indicatori care ar trebui să vă anunțe despre uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mult mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați conținutul articolului nostru despre vibrația frânei pe Volkswagen Touran 2, pentru a descoperi originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Volkswagen Touran, ce pot face?

Dacă aveți oricare dintre aceste semnale, nu fi reticent să vă examinați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct într-o zonă de garaj.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 2?

Vom trece acum la partea de care ești cel mai intrigat, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Volkswagen Touran 2?. Mai jos vom detalia pașii de bază pe care trebuie să-i urmezi pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Cumpărați plăcuțe de frână adaptate pentru Volkswagen Touran 2 dvs., pentru a efectua acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi siguri de potrivirea cu mașina dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a retrage complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În mod obișnuit, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de scos pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii tale și astfel poți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce scoateți clema de pe etriere, veți putea să scoateți senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în locul corect înainte de a reinstala etrierele de frână pe Volkswagen Touran 2.
 • Asigurați-vă că ați terminat de blocat roțile pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți cu mare atenție primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Capota blocată la Volkswagen Touran, ce pot face?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână la mașina ta.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Volkswagen Touran 2?

În cele din urmă, ultima parte a conținutului articolului nostru despre procesul de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Touran 2. Este doar pentru a vă oferi o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dumneavoastră. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va varia, pe de altă parte, de obicei va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Beneficiul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi într-un centru auto sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Legătura cu publicația principală