Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen California?

Cele mai recente mașini necesită întotdeauna mai multă întreținere, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin imperative. În conținutul acestui articol, ne vom concentra asupra unui proces de întreținere care este esențial pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. Într-adevăr, o să vă explicăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale la un Volkswagen California? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom afla de ce este imperativ să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua secțiune, vom afla care este tehnica de a schimba plăcuțele de frână ale Volkswagen California?și, în final, care este prețul acestei componente.

De ce să schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen California?

Înainte să aflăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe conținutul articolului nostru explicându-vă care este funcția plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Scopul plăcuțelor de frână la Volkswagen California

Plăcuțele de frână ale unui automobil au o sarcină fundamentală în manipularea corectă a Volkswagen California. Într-adevăr, ei sunt cei care vor asigura capacitatea de frânare. Ele sunt o formă de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Volkswagen California. Aceste piese auto sunt consumabile și constau într-un strat care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul schimbării lor în mod regulat pentru a menține o frânare optimă.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen California?

Și acum vă vom explica cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen California. Rețineți că, în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. Într-adevăr, dacă folosiți frânele în mod regulat, durata de viață a acestora se va reduce fără îndoială. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unui automobil au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există anumite semne care ar trebui să vă avertizeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mult mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, citiți conținutul articolului nostru despre vibrația frânei la Volkswagen California, pentru a găsi sursa problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen California?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu fi reticent să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie scoțând roțile din față și verificându-le starea, fie mergând direct la un garaj.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen California?

Vom trece acum la partea de care sunteți cel mai încântat, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Volkswagen California?. Mai jos vom detalia pașii de urmat pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Achiziționați plăcuțe de frână adaptate Volkswagenului dvs. California, pentru a face acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu automobilul dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți-vă mașina pe suporturi (aveți grijă să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, veți avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii și, astfel, puteți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce ați scos clema de pe etriere, veți putea să luați senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu noile plăcuțe de frână.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția perfectă înainte de a reinstala etrierele de frână pe Volkswagen California.
 • Asigurați-vă că ați terminat blocarea roților pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână au nevoie de o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți cu mare atenție primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen California

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Volkswagen California?

În cele din urmă, ultima parte a conținutului articolului nostru despre operațiunea de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen California. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va varia, pe de altă parte, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un anumit site online precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajele acestui tip de site sunt alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un atelier sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen California, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen California.

Legătura cu publicația principală