Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Beetle?

Mașinile moderne necesită din ce în ce mai mult service, cu toate acestea, există unele mai mult sau mai puțin importante. În conținutul acestui articol, vom analiza un proces de service care este vital pentru a vă garanta securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. De fapt, vă vom descrie cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale la un Volkswagen Beetle? Pentru a face acest lucru, într-un prim pas, vom descoperi de ce este important să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-un al doilea pas, vom descoperi care este procesul de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Beetleși, în final, care este prețul acestei componente.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Volkswagen Beetle?

Înainte să descoperim cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe conținutul articolului nostru prin a vă detalia care este rolul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Rolul plăcuțelor de frână la Volkswagen Beetle

Plăcuțele de frână de pe o mașină au un scop imperativ în manipularea corectă a Volkswagen Beetle. De fapt, ei sunt cei care vor garanta eficacitatea frânării. Sunt tipuri de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Volkswagen Beetle. Aceste componente sunt consumabile și constau într-un strat care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde și interesul schimbării periodice pentru a menține frânarea optimă.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Beetle?

Și chiar acum îți vom explica cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Beetle. Rețineți că, în funcție de angajarea pe care o aveți cu mașina dumneavoastră (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. De fapt, dacă folosiți frânele foarte des, speranța de viață a acestora se va reduce în mod evident. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unei mașini au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există câteva simptome care ar trebui să vă avertizeze asupra uzurii plăcuțelor de frână ale mașinii:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mult mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați conținutul articolului nostru despre vibrația frânei pe Volkswagen Beetle, pentru a descoperi originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Beetle?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu ezitați să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct într-o zonă de service.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Beetle?

Vom avansa acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Volkswagen Beetle?. Mai jos vă vom detalia pașii de care trebuie să respectați pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii dvs.:

 • Cumpărați plăcuțe de frână concepute pentru Volkswagen Beetle dvs., pentru a realiza acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii dvs. pentru a fi siguri de potrivirea cu mașina dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți-vă mașina pe suporturi (aveți grijă să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a retrage complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de scos pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii tale și astfel poți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce scoateți clema de pe etriere, veți putea să scoateți senin cele două plăcuțe vechi și să le înlocuiți cu noile plăcuțe de frână.
 • Asigurați-vă că acestea sunt în locul potrivit înainte de a reinstala etrierele de frână pe Volkswagen Beetle.
 • Nu uitați să blocați complet roțile pe sol, altfel transmisia dumneavoastră va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte precaut primii 100 km și să fiți precaut până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Volkswagen Beetle, ce pot face?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână la mașina ta.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Volkswagen Beetle?

În sfârșit, ultima secțiune a conținutului articolului nostru despre operațiunea de schimbare a plăcuțelor de frână ale Volkswagen Beetle. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, prețul se va schimba, totuși, de obicei va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un anumit site online precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un atelier sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Beetle, accesați categoria noastră Volkswagen Beetle.

Legătura cu publicația principală