Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Renault Twingo 2?

Cele mai recente mașini au nevoie întotdeauna de mai mult service, cu toate acestea, există unele mai mult sau mai puțin esențiale. În conținutul acestui articol, vom analiza un act de service care este esențial pentru a vă asigura securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. De fapt, vă vom demonstra cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs. într-un Renault Twingo 2? Pentru a face acest lucru, într-un prim pas, vom vedea de ce este esențial să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-un al doilea pas, vom vedea care este tehnica de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Renault Twingo 2și, în final, care este prețul acestei componente.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Renault Twingo 2?

Înainte să vedem cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs, vom începe conținutul nostru explicându-vă care este scopul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Rolul plăcuțelor de frână la Renault Twingo 2

Plăcuțele de frână ale unei mașini au un scop esențial în manevrarea corectă a Renault Twingo 2. De fapt, ele sunt cele care vă vor asigura eficacitatea frânării. Sunt tipuri de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți Renault Twingo 2. Aceste componente sunt piese de uzura si constau intr-un invelis care se va uza cu timpul si utilizarea, de unde interesul inlocuirii ocazional a acestora pentru a mentine o franare ideala.

Când să înlocuiți plăcuțele de frână ale Renault Twingo 2?

Și acum vă vom lămuri cum să știți dacă trebuie să înlocuiți plăcuțele de frână ale Renault Twingo 2. Amintiți-vă că în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. De fapt, dacă folosiți frânele în mod regulat, durata de viață a acestora se va reduce fără îndoială. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unei mașini au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există câțiva indicatori care ar trebui să vă anunțe despre uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mult mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul tău, dar plăcuțele tale de frână sunt în stare bună, răsfoiește conținutul nostru despre vibrația frânei pe Renault Twingo 2, pentru a descoperi originea problemei tale.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Renault Twingo 2?

Dacă aveți oricare dintre aceste semnale, nu ezitați să examinați singur starea plăcuțelor de frână, fie demontând roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct într-o zonă de service.

Cum să înlocuiesc plăcuțele de frână ale Renault Twingo 2?

Vom trece acum la secțiunea de care sunteți cel mai încântat, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la Renault Twingo 2?. Mai jos în pagină vom explica pașii de bază pe care trebuie să-i urmezi pentru a înlocui cu precizie plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Cumpărați plăcuțe de frână concepute pentru Renault Twingo 2 dvs., pentru a face acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi siguri de potrivirea cu mașina dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți-vă mașina pe suporturi (aveți grijă să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge total pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii tale și astfel poți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce scoateți clema din etriere, veți putea să scoateți cu seninătate cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în locul perfect înainte de a reinstala etrierele de frână pe Renault Twingo 2.
 • Asigurați-vă că ați terminat de blocat roțile pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, gândește-te plăcuțele de frână au nevoie de o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte precaut primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Renault Twingo 3?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Renault Twingo 2?

În sfârșit, ultima secțiune a conținutului nostru despre procedura de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Renault Twingo 2. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dumneavoastră. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și prin urmare și prețul se va schimba, totuși, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un anumit site online precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Beneficiul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un atelier sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Renault Twingo 2, aruncați o privire la categoria Renault Twingo 2.

Legătura cu publicația principală