Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Mercedes-ului meu clasa C?

Mașinile mai noi necesită întotdeauna mai multă întreținere, totuși, există unele mai mult sau mai puțin imperative. În conținutul acestui articol, ne vom concentra asupra unui proces de întreținere care este necesar pentru a vă asigura siguranța la volanul mașinii dumneavoastră. De fapt, vă vom descrie cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale într-un Mercedes clasa C? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom afla de ce este imperativ să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua secțiune, vom afla care este procesul de schimbare a plăcuțelor de frână ale Mercedes-ului dvs. clasa Cși, în final, care este prețul acestei componente.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Mercedes-ul meu clasa C?

Înainte să aflăm cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe articolul nostru prin a vă descrie care este scopul plăcuțelor de frână și când ar trebui schimbate.

Funcția plăcuțelor de frână la Mercedes clasa C

Plăcuțele de frână ale unei mașini au o funcție imperativă în manevrarea corectă a Mercedesului dvs. Clasa C. De fapt, ei sunt cei care vor asigura performanta de franare. Sunt un fel de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Mercedes-ul clasa C. Aceste componente sunt piese de uzură și constau dintr-un strat care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul schimbării ocazional pentru a menține cea mai bună frânare.

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Mercedes-ului tău clasa C?

Și acum vă vom explica cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Mercedes-ului tău clasa C. Amintiți-vă că în funcție de utilizarea mașinii pe care o aveți (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. De fapt, dacă folosiți frânele foarte des, speranța de viață a acestora va fi evident redusă. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unei mașini au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există indicatori specifici care ar trebui să vă alarmeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, consultați articolul nostru despre vibrația frânei pe Mercedes Clasa C, pentru a localiza originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum să actualizez GPS-ul pe Mercedes Benz C Class?

Dacă aveți oricare dintre aceste semne, nu ezitați să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie scoțând roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct într-o zonă de service.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Mercedes-ului meu clasa C?

Vom trece acum la partea pe care vă concentrați cel mai mult, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Mercedes-ul tău clasa C?. Mai jos în pagină vom descrie pașii de bază de urmat pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Cumpărați plăcuțe de frână adaptate Mercedes-ului dvs. clasa C, pentru a realiza acest lucru folosiți-vă înmatricularea mașinii pentru a fi siguri de potrivirea cu mașina dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scoate clema din etriere, gândiți-vă să folosiți o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a retrage complet pistonul etrierelor dvs., altfel nu veți putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de scos pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii tale și, astfel, poți scoate etrierele de frână de pe ea.
 • Odată ce ai scos clema din etriere, vei putea să scoți senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbi cu noile plăcuțe de frână.
 • Asigurați-vă că sunt în locul potrivit înainte de a remonta etrierele de frână pe Mercedes-ul dvs. clasa C.
 • Nu uitați să terminați blocarea roților pe sol, altfel transmisia se va deteriora.
 • Pentru a termina, gândește-te plăcuțele de frână au nevoie de o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți cu mare atenție primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Cum se blochează manual Mercedes Clasa C?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Mercedes clasa C?

În sfârșit, ultima parte a articolului nostru despre operațiunea de schimbare a plăcuțelor de frână ale Mercedes-ului dvs. clasa C. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va fluctua, totuși, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un anumit site online precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un atelier sau magazine specializate, ar trebui să poți obține setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre clasa Mercedes C, aruncați o privire la categoria Mercedes C class.

Legătura cu publicația principală