Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Mercedes Classe E?

Mașinile mai noi necesită întotdeauna mai mult service, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin importante. În acest articol, vom analiza o acțiune de service care este necesară pentru a vă asigura securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. În realitate, vă vom descrie cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs. într-un Mercedes Classe E? Pentru a face acest lucru, într-un prim pas, vom afla de ce este important să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-un al doilea pas, vom afla care este metodologia de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Mercedes Classe E, și pentru a încheia, care este prețul acestei componente.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Mercedes Classe E al meu?

Înainte să aflăm cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs, vom începe articolul nostru prin a vă descrie care este funcția plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Scopul plăcuțelor de frână pe Mercedes Classe E

Plăcuțele de frână ale unui vehicul au o sarcină crucială în manevrarea corectă a Mercedes Classe E. În realitate, acestea sunt cele care vă vor asigura performanta de franare. Sunt un fel de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Mercedes Classe E. Aceste componente sunt piese de uzură și constau într-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul înlocuirii lor în mod regulat pentru a menține frânarea maximă.

Când să înlocuiți plăcuțele de frână ale Mercedesului dvs. Classe E?

Și chiar acum îți vom demonstra cum să știți dacă trebuie să înlocuiți plăcuțele de frână ale Mercedes Classe E. Rețineți că, în funcție de modul de utilizare pe care îl aveți a mașinii dvs. (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor dvs. de frână nu va fi deloc aceeași. În realitate, dacă folosiți frânele în mod regulat, speranța de viață a acestora se va reduce cu siguranță. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unui vehicul au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există câteva simptome care ar trebui să vă avertizeze asupra uzurii plăcuțelor de frână ale mașinii:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, răsfoiți articolul nostru despre vibrația frânei pe Mercedes Classe E, pentru a localiza sursa problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Cum să blochezi un Mercedes Classe E cu o baterie descărcată?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu vă gândiți de două ori să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie scoțând roțile din față și verificându-le starea, fie mergând direct la un mecanic.

Cum să înlocuiesc plăcuțele de frână ale Mercedes Classe E?

Vom avansa acum la secțiunea de care sunteți cel mai încântat, cum să înlocuiți plăcuțele de frână de la Mercedes Classe E?. Mai jos în pagină vom explica instrucțiunile de urmat pentru a înlocui corect plăcuțele de frână ale mașinii tale:

 • Cumpărați plăcuțe de frână adaptate Mercedes-ului dvs. Classe E, pentru a realiza acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu vehiculul dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Inainte de a scoate clema din etriere, gandeste-te sa folosesti o surubelnita plata pentru a manevra intre placuta si disc pentru a impinge total pistonul etrierelor tale, altfel nu vei putea pune noile placute de frana.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea înlocui plăcuțele de frână ale mașinii tale și, astfel, poți scoate etrierele de frână din ea.
 • Odată ce ai scos clema din etriere, vei putea să scoți cu seninătate cele două plăcuțe vechi și să le schimbi cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția corectă înainte de a reinstala etrierele de frână pe Mercedes Classe E.
 • Asigurați-vă că ați terminat de blocat roțile pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, gândește-te plăcuțele de frână necesită o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte ușor primii 100 km și să aveți grijă până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Mercedes Classe E al meu?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Mercedes Classe E?

În sfârșit, ultima secțiune a articolului nostru despre operațiunea de înlocuire a plăcuțelor de frână ale Mercedes Classe E E. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dumneavoastră. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va varia, pe de altă parte, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajele acestui tip de site sunt alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un atelier sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Mercedes Classe E, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes Classe E.

Legătura cu publicația principală