Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Chevrolet Tahoe?

Cele mai recente mașini necesită din ce în ce mai multă întreținere, pe de altă parte, există unele mai mult sau mai puțin importante. În conținutul acestui articol, vom analiza un proces de întreținere care este necesar pentru a vă garanta securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. Într-adevăr, vă vom descrie cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs. într-un Chevrolet Tahoe? Pentru a face acest lucru, într-un prim pas, vom afla de ce este important să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua parte, vom afla care este tehnica de a schimba plăcuțele de frână ale Chevrolet Tahoe?, și pentru a termina, care este prețul acestei piese.

Din ce motiv schimb plăcuțele de frână de la Chevrolet Tahoe?

Înainte să aflăm cum să înlocuiți plăcuțele de frână ale mașinii dvs, vom începe conținutul articolului nostru explicându-vă care este rolul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Funcția plăcuțelor de frână la Chevrolet Tahoe

Plăcuțele de frână ale unui vehicul au un rol fundamental în manevrarea corectă a Chevrolet Tahoe. Într-adevăr, ei sunt cei care vor garanta performanta de franare. Sunt un fel de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetinește și oprește Chevrolet Tahoe. Aceste piese sunt consumabile și constau dintr-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde și interesul schimbării ocazional pentru a păstra frânarea ideală.

Când să înlocuiți plăcuțele de frână ale Chevrolet Tahoe?

Și acum vă vom lămuri cum să știți dacă trebuie să înlocuiți plăcuțele de frână ale Chevrolet Tahoe. Amintiți-vă că, în funcție de modul de utilizare pe care îl aveți a mașinii dumneavoastră (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. Într-adevăr, dacă folosiți frânele în mod regulat, speranța de viață a acestora va fi inevitabil redusă. Considerăm că, în general, plăcuțele de frână ale unui vehicul au o durată de viață de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Pe de altă parte, există semne specificate care ar trebui să vă avertizeze cu privire la uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, verificați conținutul articolului nostru despre vibrația frânei pe Chevrolet Tahoe, pentru a afla originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…
Weiterlesen:
Motor fierbinte zdrăngănind pe Chevrolet Tahoe-ul meu

Dacă aveți oricare dintre aceste semne, nu fi reticent să verificați singur starea plăcuțelor de frână, fie scăpând de roțile din față și examinând starea acestora, fie mergând direct într-o zonă de service.

Cum să înlocuiesc plăcuțele de frână ale Chevrolet Tahoe-ul meu?

Vom avansa acum la secțiunea de care sunteți cel mai încântat, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Chevrolet Tahoe?. Mai jos vă vom explica pașii de bază de urmat pentru a înlocui corect plăcuțele de frână ale mașinii dumneavoastră:

 • Achiziționați plăcuțe de frână concepute pentru Chevrolet Tahoe, pentru a face acest lucru, utilizați înregistrarea mașinii pentru a fi sigur de compatibilitatea cu vehiculul dvs. atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți mașina pe suporturi (fiind precaut să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scăpa de clema de la etriere, gândește-te să folosești o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge în întregime pistonul etrierelor tale, altfel nu vei putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii tale și, astfel, poți scoate etrierele de frână de pe ea.
 • Odată ce scoateți clema de pe etriere, veți putea să scoateți senin cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția ideală înainte de a reinstala etrierele de frână pe Chevrolet Tahoe.
 • Asigurați-vă că blocați complet roțile pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână au nevoie de o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, asa ca va trebui sa conduci foarte constiincios primii 100 km si sa fii prudent pana ajungi la 500 km.
Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Chevrolet Tahoe

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Chevrolet Tahoe?

În sfârșit, ultima secțiune a articolului nostru despre operațiunea de schimbare a plăcuțelor de frână ale Chevrolet Tahoe. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va varia, pe de altă parte, în majoritatea cazurilor va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajul acestui tip de site este alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi la un mecanic sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Chevrolet Tahoe, accesați categoria noastră Chevrolet Tahoe.

Legătura cu publicația principală