Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb plăcuțele de frână ale Audi R8 al meu?

Mașinile moderne au nevoie întotdeauna de mai multă întreținere, totuși, există unele mai mult sau mai puțin imperative. În conținutul acestui articol, ne vom concentra pe o acțiune de întreținere care este esențială pentru a vă asigura securitatea la volanul mașinii dumneavoastră. În realitate, vă vom explica cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale la un Audi R8? Pentru aceasta, într-un prim pas, vom vedea de ce este imperativ să schimbați plăcuțele de frână ale mașinii dvs., într-o a doua parte, vom vedea care este procesul de schimbare a plăcuțelor de frână ale Audi R8și, în cele din urmă, care este prețul acestei componente.

De ce să schimb plăcuțele de frână de la Audi R8 al meu?

Înainte să vedem cum să schimbi plăcuțele de frână ale mașinii tale, vom începe articolul nostru prin a vă detalia care este scopul plăcuțelor de frână și când ar trebui înlocuite.

Funcția plăcuțelor de frână la Audi R8

Plăcuțele de frână ale unui automobil au o sarcină fundamentală în manipularea corectă a Audi R8. În realitate, ei sunt cei care vor asigura eficacitatea frânării. Sunt tipuri de perechi de tampoane metalice care va ciupi discurile de frână atunci când apăsați pedala de frână încetiniți și opriți-vă Audi R8. Aceste piese sunt piese de uzură și constau într-o căptușeală care se va uza cu timpul și utilizarea, de unde interesul înlocuirii lor în mod regulat pentru a menține frânarea maximă.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Audi R8?

Când să schimbi plăcuțele de frână ale Audi R8?

Și acum vă vom lămuri cum să știi dacă trebuie să schimbi plăcuțele de frână ale Audi R8. Rețineți că, în funcție de angajarea pe care o aveți la mașină (oraș sau autostradă de exemplu), uzura plăcuțelor de frână nu va fi deloc aceeași. În realitate, dacă folosiți frânele frecvent, speranța de viață a acestora se va reduce fără îndoială. Considerăm că, în majoritatea cazurilor, plăcuțele de frână ale unui automobil au o longevitate de aproximativ 10,000 până la 30,000 de kilometri. Cu toate acestea, există câteva semne care ar trebui să vă anunțe uzura plăcuțelor de frână ale mașinii dvs.:

 • Un scârțâit.
 • Distanță de frânare mai mare.
 • Vibrația pedalei de frână: Dacă acesta este cazul dvs., dar plăcuțele dvs. de frână sunt în stare bună, consultați articolul nostru despre vibrația frânei pe Audi R8, pentru a localiza originea problemei dvs.
 • O pedală de frână prea tare sau prea moale…

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu vă gândiți de două ori să vă examinați singur starea plăcuțelor de frână, fie scăpând de roțile din față și verificând starea acestora, fie mergând direct la un mecanic.

Cum schimb plăcuțele de frână ale Audi R8-ului meu?

Vom trece acum la partea de care ești cel mai intrigat, cum să schimbi plăcuțele de frână de la Audi R8?. Mai jos vă vom explica pașii de bază de care trebuie să respectați pentru a schimba corect plăcuțele de frână ale mașinii dvs.:

 • Cumpărați plăcuțe de frână adaptate pentru Audi R8 dvs., pentru a efectua acest lucru, utilizați înmatricularea mașinii pentru a fi siguri de potrivirea cu automobilul dumneavoastră atunci când comandați pe un site specializat sau într-un magazin.
 • Puneți-vă mașina pe suporturi (aveți grijă să blocați frâna de mână și să cuplați o treaptă de viteză și să deblocați șuruburile roților asupra cărora doriți să acționați înainte de a ridica mașina).
 • Scoateți roțile în cauză.
 • Înainte de a scăpa de clema de la etriere, gândește-te să folosești o șurubelniță plată pentru a manevra între plăcuță și disc pentru a împinge în întregime pistonul etrierelor tale, altfel nu vei putea pune noile plăcuțe de frână.
 • În general, datorită unui vârf Torx mare, vei avea 2 șuruburi de îndepărtat pentru a putea schimba plăcuțele de frână ale mașinii tale și astfel poți scoate etrierele de frână de pe ea.
 • Odată ce scoateți clema din etriere, veți putea să scoateți cu seninătate cele două plăcuțe vechi și să le schimbați cu plăcuțele de frână nou-nouțe.
 • Asigurați-vă că sunt în poziția ideală înainte de a remonta etrierele de frână pe Audi R8.
 • Asigurați-vă că ați terminat blocarea roților pe sol, altfel transmisia va fi deteriorată.
 • Pentru a termina, tine cont de asta plăcuțele de frână au nevoie de o perioadă de rodare de 500 până la 1000 km, așa că va trebui să conduceți foarte precaut primii 100 km și să fiți precaut până ajungeți la 500 km.
Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Audi R8 meu, ce să fac?

.

Gata, acum știi cum să schimbi plăcuțele de frână la mașina ta.

Care este prețul plăcuțelor de frână pentru un Audi R8?

În sfârșit, ultima parte a articolului nostru despre operațiunea de schimbare a plăcuțelor de frână ale Audi R8. Este doar pentru a vă face o idee despre prețul plăcuțelor de frână ale mașinii dvs. În funcție de finisajul mașinii tale (sport sau nu), plăcuțele vor fi diferite și, prin urmare, și prețul va fluctua, totuși, de cele mai multe ori va fi nevoie de între 20 și 40 € pentru un set de 4 plăcuțe de frână la un site online specializat precum Oscaro, gasesti aici intreaga lor oferta de placute de frana pentru masina ta. Avantajele acestui tip de site sunt alegerea, prețul și serviciul post-vânzare pe care îl obțineți. În cele din urmă, dacă mergi într-un centru auto sau magazine specializate, ar trebui să poți găsi setul de tampoane între 30 și 60 de euro.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Audi R8, aruncați o privire la categoria Audi R8.

Legătura cu publicația principală