Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter?

Oglinzile vehiculelor sunt una dintre cele mai importante caracteristici de securitate de care trebuie să vă asigurați permanent că funcționează corect, deoarece este siguranța dvs., siguranța celorlalți șoferi și finanțele dvs., deoarece puteți fi amendat dacă aveți o oglindă defectă. Acesta este cazul care ne interesează în acest articol, ați suferit un accident, una dintre oglinzile dvs. este deteriorată și acum doriți să știți cum să schimbi o oglindă laterală pe Volkswagen Transporter? Sunteți la locul potrivit, vă vom detalia toate liniile directoare pentru a vă ajuta să îl schimbați în mod corect. În primul rând, vom examina ce vă atrage pe această pagină, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter și apoi cum să schimbați doar geamul oglinzii.

Cum schimb o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter?

Să mergem, începem acest articol cu ​​partea care aproape sigur te preocupă cel mai mult, cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter? Această operațiune este destul de simplă și ar trebui să o poți face singur cu un minim de scule. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul cabinei mașinii dvs., acesta fiind în majoritatea cazurilor prins pe ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. Pentru a finaliza, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în general sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să funcționeze foarte bine pentru a vă permite să finalizați acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră. Asigurați-vă că păstrați oglinda în exteriorul vehiculului când deșurubați ultimul șurub, astfel încât să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai descoperit cum să schimbi oglinda laterală a Volkswagen Transporter-ului tău, acum știi că nu a fost chiar atât de greu.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Transporter 6?

Cum schimbi pur și simplu geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter-ului meu?

În cazul în care doriți pur și simplu să schimbați geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter-ului dvs., va trebui mai întâi să discerneți tipul de blocare al oglinzii dvs. Pentru a realiza acest lucru, cea mai puțin complicată abordare este examinarea sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să schimbați geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter-ului dvs. și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți norocoși, este cea mai puțin dificilă unitate de îndepărtat. Tot ce trebuie să faci este să folosești un obiect de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, faceți același lucru și împingeți-l înapoi la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este poziționat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a schimba geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter-ului tau va trebui sa identifici arcul de blocare, sa intorci geamul in sens invers pentru a-ti da acces la el, sa il demontati.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu aveți unul prevăzut cu noul geam, înlocuiți-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul în care există sistem de degivrare

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l cu grijă în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poți găsi locația plăcii pivotante a geamului care trebuie schimbat pe oglinda laterală a Volkswagen Transporter-ului tău, în cele mai multe cazuri este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 4?

.

 • Rotiți geamul în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mai puțin complicat la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți sistemul.
 • Dacă oglinda ta este dotată cu sistem de dezghețare, faceți operația inversă pentru a o reatașa și verificați dacă este așezată perfect.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector