Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter 6?

Oglinzile vehiculelor sunt una dintre cele mai vitale caracteristici de securitate de care trebuie să te asiguri constant că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, a celorlalți șoferi și a finanțelor tale, deoarece poți fi amendat dacă ai o oglindă laterală defecte. Acesta este cazul pe care ne vom concentra în acest articol, ați avut de-a face cu un accident, una dintre oglinzile dvs. este distrusă și acum doriți să știți cum să schimbi o oglindă laterală pe Volkswagen Transporter 6? Sunteți la locul potrivit, vă vom schița toate metodele pentru a vă ajuta să îl înlocuiți în mod corect. În primul rând, vom arunca o privire la ceea ce vă atrage pe această pagină, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter 6 și apoi cum să înlocuiți numai geamul oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter 6?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care cu siguranță te interesează cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Volkswagen Transporter 6? Acest proces este destul de simplu și ar trebui să fii competent să-l faci fără ajutor cu o cantitate minimă de scule. Va trebui doar să scoți capacul din plastic din interiorul mașinii tale, acesta este în general prins pe portiere. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în partea din spate a capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, de obicei sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să funcționeze foarte bine pentru a vă permite să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 6. Asigurați-vă că păstrați oglinda aprinsă. exteriorul vehiculului dumneavoastră atunci când deșurubați ultimul șurub, astfel încât acesta să nu cadă. În sfârșit, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să puneți la loc capacul din plastic. Gata, tocmai ai învățat cum să înlocuiești oglinda laterală a Volkswagen Transporter 6, știi acum că nu a fost atât de greu de făcut.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

Cum înlocuiți pur și simplu geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 6?

Dacă doriți pur și simplu să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 6, mai întâi va trebui să descoperiți tipul de blocare al oglinzii dvs. Pentru a realiza acest lucru, cea mai rapidă abordare este să aruncați o privire asupra sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 6 și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți norocos, este cea mai ușor de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un obiect de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l înapoi la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este așezat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 6 va trebui să identificați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu îl aveți inclus cu noul geam, schimbați-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul în care există sistem de dezghețare

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l ușor în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poziția plăcii pivotante a geamului poate fi schimbată pe oglinda laterală a Volkswagen Transporter 6., în general este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Transporter 6?

.

 • Rotiți geamul în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mai ușor la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți dispozitivul.
 • Dacă oglinda dvs. este construită cu un sistem de dezghețare, faceți procedura inversă pentru a o reatașa și verificați dacă este perfect fixată.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию