Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter 5?

Oglinzile auto sunt una dintre elementele vitale de securitate de care trebuie să te asiguri în permanență că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și bugetul tău pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă defectă. Aceasta este împrejurarea care ne interesează pe această pagină, ai avut de-a face cu o coliziune, una dintre oglinzile tale este distrusă și acum vrei să știi cum să schimbi o oglindă laterală pe Volkswagen Transporter 5? Sunteți în cel mai bun loc, vă vom evidenția toți pașii pentru a vă ajuta să îl înlocuiți corect. Pentru început, vom lua în considerare ce vă atrage pe această pagină, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter 5 și apoi cum să înlocuiți doar geamul oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter 5?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care probabil te interesează cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Volkswagen Transporter 5? Acest proces este foarte simplu și ar trebui să fiți capabil să îl faceți fără ajutor cu o cantitate minimă de scule. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul mașinii dvs., acesta fiind în majoritatea cazurilor prins pe portiere. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în partea din spate a capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în general sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă truc pentru a vă permite să finalizați acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 5. Asigurați-vă că păstrați oglinda. în exteriorul mașinii dvs. atunci când deșurubați ultimul șurub, pentru ca acesta să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui pur și simplu să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai învățat cum să înlocuiești oglinda laterală a Volkswagen Transporter 5, știi acum că nu a fost chiar atât de complicat.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 4, ce pot face?

Cum înlocuiți pur și simplu geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 5?

Dacă doriți pur și simplu să înlocuiți fereastra oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 5, va trebui inițial să determinați tipul de blocare a oglinzii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, cea mai ușoară procedură este să verificați sistemul de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 5 și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cel mai puțin dificil de îndepărtat. Tot ce trebuie să faci este să folosești un material de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l înapoi la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este instalat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 5 va trebui să localizați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu fi fost alimentat cu noua fereastră, schimbați-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Urmați ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l delicat în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine instalat mutându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poți găsi locația plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Volkswagen Transporter 5., în general este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter 5

.

 • Rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi un acces mult mai ușor la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți sistemul.
 • Dacă oglinda ta este dotată cu sistem de dezghețare, faceți operația inversă pentru a o reatașa și verificați dacă este perfect fixată.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector