Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter 4?

Oglinzile auto sunt una dintre cele mai importante caracteristici de siguranță de care trebuie să te asiguri permanent că funcționează corect, pentru că este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și portofelul tău pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă defectă. Acesta este cazul pe care ne vom concentra astăzi, ați avut de-a face cu o coliziune, una dintre oglinzile dvs. este distrusă și acum vă întrebați cum să schimbi o oglindă laterală pe Volkswagen Transporter 4? Sunteți la locul potrivit, vă vom descrie toate metodele pentru a vă ajuta să o schimbați în modul corect. În primul rând, ne vom uita la ceea ce te atrage pe această pagină, cum să schimbi o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter 4 și apoi cum să schimbi doar geamul oglinzii.

Cum schimb o oglindă laterală completă pe Volkswagen Transporter 4?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care probabil te atrage cel mai mult, cum să schimb o oglindă laterală pe Volkswagen Transporter 4? Acest proces este destul de simplu și ar trebui să fiți competent să îl faceți fără ajutor, cu un minim de instrumente. Va trebui doar să scoateți capacul de plastic din interiorul cabinei mașinii dvs., acesta fiind în general prins pe ușă. Pentru oglinzile electrice, nu uitați să deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în partea din spate a capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, de obicei sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să funcționeze bine pentru a vă permite să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 4. Asigurați-vă că păstrați oglindă din exteriorul mașinii când deșurubați ultimul șurub, pentru ca acesta să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați electricitatea dacă este electrică și, în final, să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai invatat cum sa schimbi oglinda laterala a Volkswagen Transporter 4 tau, stii acum ca nu a fost asa de complicat.

Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Volkswagen Transporter 6?

Cum schimbi pur și simplu fereastra oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 4?

În cazul în care pur și simplu trebuie să schimbați geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 4, va trebui inițial să determinați tipul de blocare a oglinzii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, cea mai simplă strategie este de a examina sistemul de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă trebuie să schimbați geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 4 și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, aveți noroc, este cea mai puțin complicată unitate de îndepărtat. Tot ce trebuie să faci este să folosești un material de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este bine plasat, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a schimba geamul oglinzii laterale a Volkswagen Transporter 4 va trebui să identifici arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la acesta, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu aveți unul prevăzut cu geamul dvs. nou, schimbați-l pe geamul nou, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare

.

 • Urmați ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l ușor în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poți localiza poziția plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Volkswagen Transporter 4., în general este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter 5?

.

 • Rotiți geamul în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mai puțin dificil la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți dispozitivul.
 • Dacă oglinda dumneavoastră este echipată cu sistem de dezghețare, faceți operația inversă pentru a o reatașa și verificați dacă este bine fixată.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию