Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen T-roc?

Oglinzile auto sunt una dintre cele mai importante caracteristici de siguranță de care trebuie să fii sigur că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți participanți la drum și bugetul tău pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă defecte. Acesta este cazul care ne interesează pe această pagină, ați suferit un accident, una dintre oglinzile dvs. laterale este spartă și acum vă întrebați cum să schimbi o oglindă laterală pe Volkswagen T-roc? Sunteți la locul potrivit, vom evidenția toate procedurile pentru a vă ajuta să o schimbați în modul corect. În primul rând, vom arunca o privire la ceea ce vă atrage pe această pagină, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Volkswagen T-roc, apoi cum să schimbați doar geamul oglinzii.

Cum schimb o oglindă laterală completă pe Volkswagen T-roc?

Să mergem, începem acest articol cu ​​partea care aproape sigur te preocupă cel mai mult, cum să schimb o oglindă laterală pe Volkswagen T-roc? Această operațiune este foarte simplă și ar trebui să fii competent să o faci pe cont propriu, cu un minim de scule. Va trebui doar să scoateți capacul de plastic din interiorul cabinei mașinii dvs., acesta fiind în majoritatea cazurilor prins de ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, de obicei sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să funcționeze foarte bine pentru a vă permite să finalizați acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen T-roc. Asigurați-vă că păstrați oglinda în exteriorul mașinii când deșurubați ultimul șurub, astfel încât să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui pur și simplu să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați electricitatea dacă este electrică și, în final, să puneți la loc capacul din plastic. Gata, tocmai ai învățat cum să schimbi oglinda laterală a Volkswagen T-roc-ului tău, vezi că nu a fost atât de greu de făcut.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen T-roc?

Cum schimbi pur și simplu geamul oglinzii laterale a Volkswagen T-roc-ului meu?

În cazul în care doriți pur și simplu să schimbați geamul oglinzii laterale a Volkswagen T-roc, va trebui inițial să identificați tipul de blocare al oglinzii dvs. Pentru a face acest lucru, cea mai ușoară procedură este să verificați sistemul de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să schimbați geamul oglinzii laterale a Volkswagen T-roc și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cel mai simplu sistem de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un lucru de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, faceți același lucru și împingeți-l înapoi la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este așezat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a schimba geamul oglinzii laterale a Volkswagen T-roc-ul tau va trebui sa gasesti arcul de blocare, sa rotesti geamul in sens invers pentru a-ti da acces la el, sa il dezasamblati.
  • Asigură-te că păstrezi arcul pentru că este posibil să nu fi fost alimentat cu noua ta geam, înlocuiește-l pe noua ta geam, demontează-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l ușor în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Puteți localiza poziția plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Volkswagen T-roc., de cele mai multe ori este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen T-roc

.

 • Întoarceți geamul în sens invers pentru a vă oferi un acces mult mai ușor la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți dispozitivul.
 • Dacă oglinda dumneavoastră este echipată cu un sistem de dezghețare, faceți procesul invers pentru a o reatașa și verificați dacă este așezată perfect.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen T-roc, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen T-roc.

Legătura cu publicația principală