Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Routan?

Oglinzile auto sunt una dintre cele mai esențiale caracteristici de siguranță de care trebuie să te asiguri permanent că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și finanțele tale pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă defectă. Acesta este cazul care ne interesează în acest articol, ați suferit o coliziune, una dintre oglinzile dvs. laterale este deteriorată și acum vă întrebați cum să schimbi o oglindă laterală pe Volkswagen Routan? Sunteți la locul potrivit, vă vom detalia toate metodele pentru a vă ajuta să îl înlocuiți corect. În primul rând, vom lua în considerare ceea ce vă atrage pe această pagină, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Volkswagen Routan și apoi cum să înlocuiți doar geamul oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Volkswagen Routan?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care cu siguranță te atrage cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Volkswagen Routan? Această operațiune este destul de simplă și ar trebui să fiți capabil să o faceți singur, cu o cantitate minimă de scule. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul cabinei mașinii dvs., acesta fiind în general prins pe ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în partea din spate a capacului. Pentru a finaliza, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în cele mai multe cazuri sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să funcționeze bine pentru a vă permite să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen Routan. Asigurați-vă că păstrați oglinda în exteriorul mașinii când deșurubați ultimul șurub, astfel încât să nu cadă. În sfârșit, pentru a-ți instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o bagi pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să puneți la loc capacul din plastic. Gata, tocmai ai învățat cum să schimbi oglinda laterală a Volkswagen Routan-ului tău, acum știi că nu a fost atât de greu de făcut.

Weiterlesen:
Cum se activează Bluetooth pe Volkswagen Routan?

Cum înlocuiești pur și simplu geamul oglinzii laterale a lui Volkswagen Routan?

În cazul în care pur și simplu trebuie să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Routan, va trebui inițial să descoperiți tipul de blocare al oglinzii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, cea mai simplă strategie este să aruncați o privire asupra sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă trebuie să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Routan și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți norocos, este cel mai ușor de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un lucru de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l înapoi la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este perfect amplasat, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Volkswagen Routan va trebui să localizați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu aveți unul prevăzut cu noul geam, înlocuiți-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l delicat în carcasa lui pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poți găsi locația plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Volkswagen Routan, în cele mai multe cazuri este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Routan

.

 • Rotiți sticla în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mai ușor la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți mecanismul.
 • Dacă oglinda dvs. este dotată cu sistem de dezghețare, faceți procesul invers pentru a o reatașa și verificați dacă este perfect fixată.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Routan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Routan.

Legătura cu publicația principală