Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Polo?

Oglinzile auto sunt una dintre cele mai vitale caracteristici de securitate de care trebuie să te asiguri întotdeauna că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și bugetul tău pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă defectă. Acesta este cazul pe care ne vom concentra astăzi, ați suferit o coliziune, una dintre oglinzile dvs. laterale este distrusă și acum vă întrebați cum să schimbi o oglindă laterală la Volkswagen Polo? Sunteți la locul potrivit, vă vom explica toate liniile directoare pentru a vă ajuta să îl înlocuiți în mod corect. Pentru început, vom arunca o privire la ceea ce vă atrage pe această pagină, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Volkswagen Polo și apoi cum să înlocuiți numai sticla oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Volkswagen Polo?

Să mergem, începem acest articol cu ​​partea care cu siguranță te preocupă cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Volkswagen Polo? Această operație este destul de ușoară și ar trebui să o puteți face singur cu un minim de scule. Va trebui doar să scoți capacul din plastic din interiorul mașinii tale, acesta este în general prins pe portiere. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, de obicei sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă truc pentru a vă permite să finalizați acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen Polo. Asigurați-vă că păstrați oglinda în exteriorul vehiculului când deșurubați ultimul șurub, astfel încât acesta să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui pur și simplu să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai învățat cum să schimbi oglinda laterală a Volkswagen Polo-ului tău, acum știi că nu a fost atât de greu de făcut.

Weiterlesen:
Lumină portocalie Volkswagen Polo 6 care rămâne aprinsă

Cum înlocuiești pur și simplu geamul oglinzii laterale a lui Volkswagen Polo?

Dacă poate trebuie doar să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Polo, mai întâi va trebui să descoperiți tipul de blocare al oglinzii dvs. Pentru a realiza acest lucru, cea mai puțin complicată abordare este să verificați sistemul de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă trebuie să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Polo și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți norocos, este cea mai ușor de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un obiect de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l repoziționați, faceți același lucru și împingeți-l înapoi în poziție cu forță. Pentru a verifica dacă este instalat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Volkswagen Polo, va trebui să localizați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu aveți unul prevăzut cu noua fereastră, schimbați-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l cu grijă în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine instalat mutându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poți descoperi poziția plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbată pe oglinda laterală a Volkswagen Polo, în cele mai multe cazuri este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum scot janta pe Volkswagen Polo 6?

.

 • Întoarceți geamul în sens invers pentru a vă oferi un acces mai puțin dificil la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți mecanismul.
 • Dacă oglinda dumneavoastră este echipată cu sistem de dezghețare, procedați invers pentru a o reatașa și verificați dacă este perfect fixată.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Polo, aruncați o privire la categoria Volkswagen Polo.

Legătura cu publicația principală