Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Polo 5?

Oglinzile auto sunt una dintre cele mai importante caracteristici de siguranță de care trebuie să vă asigurați în mod constant că funcționează corect, deoarece este siguranța dvs., siguranța celorlalți șoferi și finanțele dvs., deoarece puteți fi amendat dacă aveți o oglindă laterală defectă. Aceasta este circumstanța pe care ne vom concentra pe această pagină, ați avut de-a face cu o coliziune, una dintre oglinzile dvs. laterale este distrusă și acum doriți să știți cum să schimbi o oglindă laterală pe Volkswagen Polo 5? Sunteți la locul potrivit, vă vom explica toate liniile directoare pentru a vă ajuta să îl înlocuiți corect. Pentru început, ne vom uita la ceea ce vă atrage pe acest site, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Volkswagen Polo 5 și apoi cum să înlocuiți numai sticla oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Volkswagen Polo 5?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care cel mai probabil te atrage cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Volkswagen Polo 5? Această procedură este destul de ușoară și ar trebui să fiți capabil să o faceți singur cu o cantitate minimă de scule. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul mașinii dvs., acesta fiind în majoritatea cazurilor prins pe ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în partea din spate a capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, de obicei sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să vă permită să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Volkswagen Polo 5. Asigurați-vă că păstrați oglinda. în exteriorul mașinii dvs. atunci când deșurubați ultimul șurub, pentru ca acesta să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui pur și simplu să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați electricitatea dacă este electrică și, în final, să puneți la loc capacul din plastic. Gata, tocmai ai invatat cum sa schimbi oglinda laterala a Volkswagen Polo 5 tau, vezi ca nu a fost asa de complicat.

Weiterlesen:
De ce este ușa mea de combustibil blocată pe Volkswagen Polo 4?

Cum înlocuiești pur și simplu geamul oglinzii laterale a Volkswagen Polo 5?

În cazul în care trebuie doar să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Polo 5, mai întâi va trebui să discerneți tipul de blocare a oglinzii dvs. Pentru a realiza acest lucru, cea mai de bază metodologie este examinarea sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă trebuie să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Volkswagen Polo 5 și acesta folosește un sistem cu caneluri, sunteți norocoși, este cel mai puțin complicat dispozitiv de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un obiect de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este bine poziționat, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Volkswagen Polo 5 va trebui să găsiți arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu îl aveți inclus cu noul geam, schimbați-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Urmați ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l cu grijă în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat mutându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Puteți descoperi locația plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Volkswagen Polo 5., de cele mai multe ori este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Polo 4?

.

 • Rotiți geamul în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mult mai ușor la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți sistemul.
 • Dacă oglinda dumneavoastră este dotată cu sistem de dezghețare, faceți operația inversă pentru a o reatașa și verificați dacă este bine plasată.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Polo 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Polo 5.

Legătura cu publicația principală