Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Toyota Yaris 3?

Oglinzile auto sunt una dintre caracteristicile vitale de siguranță de care trebuie să te asiguri permanent că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și portofelul tău pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă laterală defecte. Aceasta este circumstanța pe care ne vom concentra astăzi, ați suferit un accident, una dintre oglinzile dvs. laterale este deteriorată și acum doriți să știți cum să schimbi o oglindă laterală pe Toyota Yaris 3? Sunteți la locul potrivit, vă vom detalia toate metodele pentru a vă ajuta să îl înlocuiți în mod corect. Pentru început, vom lua în considerare ceea ce vă atrage pe acest site web, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Toyota Yaris 3 și apoi cum să înlocuiți numai sticla oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Toyota Yaris 3?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care probabil te atrage cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Toyota Yaris 3? Această procedură este destul de ușoară și ar trebui să o puteți face singur cu o cantitate minimă de scule. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul cabinei mașinii dvs., acesta fiind în majoritatea cazurilor prins pe ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în general sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă bine pentru a vă permite să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Toyota Yaris 3. Asigurați-vă că păstrați oglinda din exteriorul vehiculului dumneavoastră atunci când deșurubați ultimul șurub, astfel încât acesta să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui pur și simplu să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați electricitatea dacă este electrică și, în final, să puneți la loc capacul din plastic. Gata, tocmai ai descoperit cum sa schimbi oglinda laterala a Toyota Yaris 3 ta, vezi ca nu a fost asa de complicat.

Weiterlesen:
Toyota Yaris care moare în timp ce conduce

Cum înlocuiești pur și simplu geamul oglinzii laterale a Toyota Yaris 3?

În cazul în care doriți doar să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Toyota Yaris 3, va trebui în primul rând să determinați tipul de blocare a oglinzii dvs. Pentru a face acest lucru, cea mai de bază tehnică este examinarea sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Toyota Yaris 3 și aceasta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cel mai puțin dificil de îndepărtat. Tot ce trebuie să faci este să folosești un material de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l repoziționați, procedați la fel și împingeți-l înapoi în poziție cu forță. Pentru a verifica dacă este perfect situat, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Toyota Yaris 3 va trebui să identificați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu îl aveți inclus cu noul geam, schimbați-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în caz de dezghețare.

.

 • Urmați ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l ușor în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poți găsi locația plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Toyota Yaris 3., de cele mai multe ori este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum se transformă o Toyota Yaris cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

.

 • Rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi un acces mult mai ușor la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți sistemul.
 • Dacă oglinda ta este dotată cu sistem de dezghețare, faceți operația inversă pentru a o reatașa și verificați dacă este perfect fixată.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Toyota Yaris 3, accesați categoria noastră Toyota Yaris 3.

Legătura cu publicația principală