Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Toyota Corolla mea?

Oglinzile auto sunt una dintre caracteristicile vitale de siguranță de care trebuie să vă asigurați permanent că funcționează corect, deoarece este siguranța dvs., siguranța celorlalți șoferi și portofelul dvs., deoarece puteți fi amendat dacă aveți o oglindă defectă. Aceasta este împrejurarea care ne interesează în acest articol, ați suferit un accident, una dintre oglinzile dvs. laterale este deteriorată și acum doriți să știți Cum să schimbi o oglindă laterală la Toyota Corolla? Sunteți în cel mai bun loc, vă vom descrie toate metodele pentru a vă ajuta să o schimbați cu acuratețe. În primul rând, vom arunca o privire la ceea ce vă atrage aici, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Toyota Corolla, apoi cum să schimbați doar geamul oglinzii.

Cum schimb o oglindă laterală completă pe Toyota Corolla mea?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care cu siguranță te atrage cel mai mult, cum schimb oglinda laterală pe Toyota Corolla mea? Această procedură este foarte simplă și ar trebui să fii competent să o faci fără ajutor cu un minim de instrumente. Va trebui doar să scoateți capacul de plastic din interiorul cabinei mașinii dvs., acesta fiind de obicei prins de ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în cele mai multe cazuri sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă truc pentru a vă lăsa să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Toyota Corolla. Asigurați-vă că păstrați oglinda pe exteriorul mașinii când deșurubați ultimul șurub, pentru a nu cădea. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui pur și simplu să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai descoperit cum să schimbi oglinda laterală a Toyota Corolla, vezi că nu a fost atât de greu de făcut.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Toyota Corolla Verso

Cum schimbi pur și simplu geamul oglinzii laterale a Toyota Corolla?

În cazul în care trebuie doar să schimbați geamul oglinzii laterale a Toyota Corolla, va trebui inițial să descoperiți tipul de blocare al oglinzii dvs. Pentru a realiza acest lucru, cea mai simplă tehnică este examinarea sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă trebuie să schimbați geamul oglinzii laterale a Toyota Corolla și aceasta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cea mai puțin complicată unitate de decolat. Tot ce trebuie să faci este să folosești un lucru de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l înapoi cu forță. Pentru a verifica dacă este poziționat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a schimba geamul oglinzii laterale a Toyota Corolla va trebui să identificați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigură-te că păstrezi arcul pentru că este posibil să nu-l fi inclus unul cu noul tău geam, schimbă-l pe noua ta geam, demontează-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare

.

 • Urmați ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l ușor în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Puteți descoperi poziția plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Toyota Corolla dvs., în general este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Toyota Corolla?

.

 • Rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi un acces mai puțin dificil la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți sistemul.
 • Dacă oglinda dvs. este construită cu un sistem de dezghețare, faceți procesul invers pentru a o reatașa și verificați dacă este așezată perfect.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Toyota Corolla, accesați categoria noastră Toyota Corolla.

Legătura cu publicația principală