Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Suzuki Sx4 al meu?

Oglinzile auto sunt una dintre cele mai esențiale caracteristici de securitate de care trebuie să te asiguri constant că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și bugetul tău pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă laterală defecte. Acesta este cazul pe care ne vom concentra pe această pagină, ați suferit o coliziune, una dintre oglinzile dvs. este spartă și acum vă întrebați cum să schimbi o oglindă laterală pe Suzuki Sx4? Sunteți la locul potrivit, vă vom schița toate metodele pentru a vă ajuta să îl înlocuiți în modul corect. Pentru început, vom arunca o privire la ceea ce vă atrage pe această pagină, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Suzuki Sx4 și apoi cum să înlocuiți numai geamul oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Suzuki Sx4 al meu?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care cel mai probabil te preocupă cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Suzuki Sx4 al meu? Această procedură este destul de simplă și ar trebui să fiți capabil să o faceți pe cont propriu, cu un minim de instrumente. Va trebui doar să scoți capacul din plastic din interiorul mașinii tale, acesta este în general prins pe portiere. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, de obicei sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă truc pentru a vă lăsa să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Suzuki Sx4. Nu uitați să păstrați oglinda în exteriorul vehiculului atunci când deșurubați ultimul șurub, astfel încât să nu cadă. În sfârșit, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și, în final, să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai invatat cum sa inlocuiesti oglinda laterala a Suzuki Sx4 tau, vezi ca nu a fost asa de greu.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Suzuki Sx4?

Cum înlocuiești geamul oglinzii laterale a Suzuki Sx4 al meu?

Dacă poate doriți pur și simplu să înlocuiți fereastra oglinzii laterale a Suzuki Sx4 dvs., va trebui în primul rând să discerneți tipul de blocare a oglinzii dvs. Pentru a face acest lucru, metodologia cea mai puțin complicată este examinarea sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să înlocuiți geamul oglinzii laterale a lui Suzuki Sx4 și aceasta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cel mai puțin greu de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un lucru de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este bine instalat, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Suzuki Sx4 dvs. va trebui să găsiți arcul de blocare, să rotiți geamul în direcția opusă pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Amintiți-vă să păstrați arcul pentru că este posibil să nu fiți alimentat cu noul geam, schimbați-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l delicat în carcasa lui pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine instalat mutându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Puteți localiza poziția plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Suzuki Sx4 dvs., în cele mai multe cazuri este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Suzuki Sx4?

.

 • Rotiți geamul în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mai puțin complicat la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți sistemul.
 • Dacă oglinda ta este construită cu sistem de dezghețare, faceți operația inversă pentru a o reatașa și verificați dacă este bine fixată.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Suzuki Sx4, aruncați o privire la categoria Suzuki Sx4.

Legătura cu publicația principală