Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Renault Scenic 4?

Oglinzile auto sunt una dintre elementele vitale de securitate de care trebuie să te asiguri întotdeauna că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, a celorlalți participanți la drum și a finanțelor tale pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă laterală defectă. Acesta este cazul care ne interesează astăzi, ați suferit o coliziune, una dintre oglinzile dvs. laterale este spartă și acum doriți să știți cum să schimbi o oglindă laterală pe Renault Scenic 4? Sunteți la locul potrivit, vă vom descrie toate metodele pentru a vă ajuta să îl înlocuiți cu acuratețe. În primul rând, vom lua în considerare ce vă atrage pe acest site, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Renault Scenic 4, apoi cum să înlocuiți doar geamul oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Renault Scenic 4?

Să mergem, începem acest articol cu ​​partea care cu siguranță te interesează cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Renault Scenic 4? Această procedură este destul de simplă și ar trebui să o puteți face singur cu o cantitate minimă de scule. Va trebui doar să scoți capacul de plastic din interiorul cabinei mașinii tale, acesta fiind de obicei prins de ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. Pentru a termina, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în general sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă truc pentru a vă permite să finalizați acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Renault Scenic 4. Asigurați-vă că păstrați oglindă din exteriorul mașinii când deșurubați ultimul șurub, astfel încât să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai descoperit cum sa schimbi oglinda laterala a Renault Scenic 4 tau, vezi ca nu a fost asa de greu.

Weiterlesen:
GPS Renault Scenic nu funcționează Renault Scenic

Cum înlocuiți geamul oglinzii laterale a Renault Scenic 4?

Dacă poate doriți doar să înlocuiți fereastra oglinzii laterale a Renault Scenic 4, va trebui mai întâi să determinați tipul de blocare a oglinzii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, procedura cea mai de bază este să aruncați o privire asupra sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Renault Scenic 4 și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cel mai ușor de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un obiect de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l înapoi la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este așezat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Renault Scenic 4 va trebui să identifici arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu fiți alimentat cu noua fereastră, înlocuiți-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Lipiți-vă de ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l ușor în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Puteți descoperi poziția plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbată pe oglinda laterală a Renault Scenic 4 dvs., de cele mai multe ori este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Renault Scenic meu?

.

 • Rotiți sticla în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mult mai ușor la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți dispozitivul.
 • Dacă oglinda dumneavoastră este echipată cu un sistem de dezghețare, faceți procesul invers pentru a o reatașa și verificați dacă este perfect fixată.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Renault Scenic 4, accesați categoria noastră Renault Scenic 4.

Legătura cu publicația principală