Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Mercedes Benz GLC Class?

Oglinzile vehiculelor sunt una dintre cele mai vitale caracteristici de securitate de care trebuie să te asiguri întotdeauna că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și portofelul tău, deoarece poți fi amendat dacă ai o oglindă laterală defecte. Acesta este cazul care ne interesează în acest articol, ați suferit o coliziune, una dintre oglinzile dvs. laterale este spartă și acum vă întrebați cum să schimbi o oglindă laterală pe Mercedes Benz GLC Class? Sunteți în cel mai bun loc, vă vom evidenția toate metodele pentru a vă ajuta să îl înlocuiți corect. În primul rând, vom examina ce vă atrage aici, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Mercedes Benz GLC Class, și apoi cum să înlocuiți numai sticla oglinzii.

Cum să înlocuiesc o oglindă laterală completă pe Mercedes Benz GLC Class meu?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care cel mai probabil te atrage cel mai mult, cum să înlocuiesc o oglindă laterală pe Mercedes Benz GLC Class meu? Această procedură este foarte simplă și ar trebui să fiți competent să o faceți pe cont propriu, cu o cantitate minimă de instrumente. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul mașinii dvs., acesta fiind în general prins pe ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în general sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să funcționeze bine pentru a vă permite să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Mercedes Benz GLC Class. Asigurați-vă că păstrați oglinda în exteriorul vehiculului când deșurubați ultimul șurub, astfel încât să nu cadă. În cele din urmă, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să repoziționați capacul din plastic. Gata, tocmai ai descoperit cum să înlocuiești oglinda laterală a clasei tale Mercedes Benz GLC, vezi că nu a fost atât de greu de făcut.

Weiterlesen:
Unde este siguranța demarorului Mercedes Benz GLC Class?

Cum înlocuiți pur și simplu geamul oglinzii laterale a Mercedes Benz GLC Class?

În cazul în care doriți doar să înlocuiți geamul oglinzii laterale a Mercedes Benz GLC Class, va trebui în primul rând să discerneți tipul de blocare a oglinzii dvs. Pentru a realiza acest lucru, cea mai puțin complicată tehnică este să aruncați o privire asupra sistemului de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să înlocuiți geamul oglinzii laterale a clasei dvs. Mercedes Benz GLC și aceasta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cea mai ușor de îndepărtat. Tot ce trebuie să faci este să folosești un obiect de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l pune la loc, procedați la fel și împingeți-l la loc cu forță. Pentru a verifica dacă este poziționat perfect, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a înlocui geamul oglinzii laterale a Mercedes Benz GLC Class va trebui să identifici arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu îl aveți inclus cu noul geam, schimbați-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul în care există sistem de degivrare

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l cu grijă în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine poziționat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Puteți descoperi poziția plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbată pe oglinda laterală a Mercedes Benz GLC Class., în general este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Mercedes Classe Glc?

.

 • Rotiți geamul în direcția opusă pentru a vă oferi un acces mai puțin dificil la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți mecanismul.
 • Dacă oglinda dvs. este construită cu un sistem de dezghețare, faceți procesul invers pentru a o reatașa și verificați dacă este perfect fixată.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Mercedes Benz GLC Class, aruncați o privire la categoria Mercedes Benz GLC Class.

Legătura cu publicația principală