Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Ford F 350?

Oglinzile vehiculelor sunt una dintre cele mai importante caracteristici de siguranță de care trebuie să te asiguri întotdeauna că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți șoferi și bugetul tău, deoarece poți fi amendat dacă ai o oglindă laterală defecte. Acesta este cazul pe care ne vom concentra astăzi, ați suferit o coliziune, una dintre oglinzile dvs. este spartă și acum doriți să știți Cum să schimbi o oglindă laterală pe Ford F 350? Sunteți la locul potrivit, vă vom schița toate metodele pentru a vă ajuta să o schimbați cu acuratețe. Pentru început, vom examina ce vă atrage aici, cum să schimbați o oglindă laterală completă pe Ford F 350 și apoi cum să schimbați doar geamul oglinzii.

Cum schimb o oglindă completă pe Ford F 350?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care cu siguranță te interesează cel mai mult, cum schimb oglinda laterală pe Ford F 350? Această operațiune este foarte simplă și ar trebui să o puteți face singur cu un minim de scule. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul mașinii dvs., acesta fiind în majoritatea cazurilor prins de ușă. Pentru oglinzile electrice, asigurați-vă că deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, în general sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă truc pentru a vă permite să finalizați acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Ford F 350 . Nu uitați să păstrați oglinda pe exteriorul mașinii când deșurubați ultimul șurub, pentru a nu cădea. În sfârșit, pentru a vă instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o montați pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să puneți la loc capacul din plastic. Gata, tocmai ai descoperit cum să schimbi oglinda laterală a lui Ford F 350 , acum știi că nu a fost atât de complicat.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Ford F 350?

Cum schimbi geamul oglinzii laterale a Ford F 350?

În cazul în care doriți doar să schimbați geamul oglinzii laterale a Ford F 350, mai întâi va trebui să discerneți tipul de blocare a oglinzii dvs. Pentru a face acest lucru, procedura cea mai puțin complicată este să verificați sistemul de fixare pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să schimbați geamul oglinzii laterale a Ford F 350 și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți norocos, este cel mai ușor de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un obiect de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l repoziționați, procedați la fel și împingeți-l înapoi în poziție cu forță. Pentru a verifica dacă este bine instalat, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a schimba geamul oglinzii laterale a Ford F 350 va trebui să localizați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Amintiți-vă să păstrați arcul pentru că este posibil să nu îl aveți inclus cu noua fereastră, înlocuiți-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Lipiți-vă de ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l cu grijă în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine instalat mutându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Puteți descoperi locația plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Ford F 350. , de cele mai multe ori este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Ford F 350 pe poziție

.

 • Întoarceți geamul în sens invers pentru a vă oferi un acces mai puțin dificil la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți mecanismul.
 • Dacă oglinda dumneavoastră este dotată cu sistem de dezghețare, procedați invers pentru a o reatașa și verificați dacă este bine plasată.

Dacă mai aveți întrebări despre Ford F 350 , nu ezitați să consultați categoria noastră Ford F 350.

Legătura cu publicația principală