Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb oglinda laterală pe Chevrolet Bolt?

Oglinzile auto sunt una dintre cele mai vitale caracteristici de siguranță de care trebuie să te asiguri întotdeauna că funcționează corect, deoarece este siguranța ta, siguranța celorlalți participanți la drum și portofelul tău pentru că poți fi amendat dacă ai o oglindă laterală defectă. Acesta este cazul care ne interesează în acest articol, ați avut un accident, una dintre oglinzile dvs. laterale este distrusă și acum doriți să știți cum să schimbi o oglindă laterală pe Chevrolet Bolt? Sunteți la locul potrivit, vă vom detalia toate liniile directoare pentru a vă ajuta să îl schimbați corect. Pentru început, vom examina ce te atrage aici, cum să schimbi o oglindă laterală completă pe Chevrolet Bolt și apoi cum să schimbi doar geamul oglinzii.

Cum să schimb o oglindă laterală completă pe Chevrolet Bolt?

Să mergem, începem acest ghid cu partea care probabil te preocupă cel mai mult, cum să schimb o oglindă laterală pe Chevrolet Bolt? Acest proces este destul de simplu și ar trebui să fiți capabil să îl faceți pe cont propriu cu o cantitate minimă de scule. Va trebui doar să scoateți capacul din plastic din interiorul cabinei mașinii dvs., acesta fiind în general prins pe ușă. Pentru oglinzile electrice, nu uitați să deconectați conectorul de alimentare pe care îl veți vedea în spatele capacului. În cele din urmă, va trebui să deșurubați șuruburile care țin oglinda, de obicei sunt trei, o șurubelniță simplă ar trebui să facă truc pentru a vă permite să treceți de acest pas de schimbare a oglinzii laterale a Chevrolet Bolt. Asigurați-vă că păstrați oglinda în exteriorul vehiculului când deșurubați ultimul șurub, astfel încât să nu cadă. În sfârșit, pentru a-ți instala noua oglindă laterală, va trebui doar să o bagi pe cea nouă în cele 3 axe cu șuruburi, să o înșurubați din nou, să reconectați curentul dacă este electrică și să terminați să puneți la loc capacul din plastic. Gata, tocmai ai descoperit cum să schimbi oglinda laterală a Chevrolet Bolt-ului tău, acum știi că nu a fost atât de greu de făcut.

Weiterlesen:
Motor fierbinte zdrăngănind pe Chevrolet Bolt-ul meu

Cum schimbi pur și simplu fereastra oglinzii laterale a Chevrolet Bolt-ului meu?

În cazul în care doriți pur și simplu să schimbați geamul oglinzii laterale a Chevrolet Bolt, va trebui în primul rând să descoperiți tipul de blocare al oglinzii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, cea mai ușoară procedură este să aruncați o privire asupra sistemului de fixare de pe geamul de schimb.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: sticlă de blocare a limbii

 • Dacă doriți să schimbați geamul oglinzii laterale a Chevrolet Bolt-ul dvs. și acesta folosește un sistem cu caneluri și limbă, sunteți oameni norocoși, este cea mai puțin complicată unitate de scos. Tot ce trebuie să faci este să folosești un lucru de plastic pentru a scoate geamul „cu forță”.
 • Pentru a-l repoziționați, faceți același lucru și împingeți-l înapoi în poziție cu forță. Pentru a verifica dacă este bine plasat, mutați-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare cu arc metalic

  • Cu acest sistem de blocare, pentru a schimba geamul oglinzii laterale a Chevrolet Bolt, va trebui să localizați arcul de blocare, să rotiți geamul în sens invers pentru a vă oferi acces la el, să îl demontați.
  • Asigurați-vă că păstrați arcul pentru că este posibil să nu fiți alimentat cu noul geam, înlocuiți-l pe noua fereastră, demontați-l pe cel vechi acordând atenție cablurilor electrice în cazul sistemului de dezghețare.

.

 • Mergeți împreună cu ghidajul de poziționare (crestătură) și împingeți-l ușor în carcasă pentru a nu-l rupe. Verificați dacă este bine așezat deplasându-l.

Înlocuirea geamului oglinzii laterale: geam de blocare a tăvii pivotante

  • Poți găsi locația plăcii pivotante a geamului care urmează să fie schimbat pe oglinda laterală a Chevrolet Bolt, de cele mai multe ori este în partea de jos, în spatele ferestrei
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Chevrolet Bolt?

.

 • Întoarceți geamul în sens invers pentru a vă oferi un acces mai puțin complicat la dispozitiv și, folosind o șurubelniță, rotiți dispozitivul.
 • Dacă oglinda dumneavoastră este dotată cu sistem de dezghețare, procedați invers pentru a o reatașa și verificați dacă este bine plasată.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Chevrolet Bolt, nu ezitați să consultați categoria noastră Chevrolet Bolt.

Legătura cu publicația principală