Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fiți sigur că becurile farurilor dumneavoastră sunt întotdeauna funcționale. De fapt, becurile au piese de uzură care cu siguranță se vor arde cu timpul și, ca urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești în acest articol pentru că una dintre lămpile tale de poziție s-a ars și la care te gândești cum să schimb becul luminii de parcare Volkswagen Transporter, am creat acest articol pentru a vă ajuta să faceți această acțiune pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Într-o primă parte, vom analiza cum să schimbați becul de zi din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua secțiune, cum să schimbați lumina de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față al Volkswagen Transporter-ului meu?

Vom începe această pagină de conținut cu schimbarea becului luminii de zi din față al Volkswagen Transporter-ului dvs., rețineți că, în funcție de anul și finisajul autovehiculului dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași tehnică de utilizat. De fapt, indiferent dacă locația becului tău nu se va schimba sau nu, accesul poate fi mai mult sau mai puțin dificil în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima tehnică, vom efectua Schimbarea becului luminii de zi fără a scoate farul Volkswagen Transporter. Deși această tehnică este cea mai de bază, nu este sigur că o veți putea executa pe automobilul dvs. fără grevare. De fapt, pe baza versiunilor și a anului, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul făcând acest lucru. Iată cele două distincte tehnici de schimbare a becului luminii de parcare din față a Volkswagen Transporter:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima soluție, veți trece doar prin capota automobilului dvs. pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este metoda cea mai rațională, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, de multe ori din cauza pieselor auto secundare care vă vor împiedica accesul. Pentru a face acest lucru, iată pașii de bază de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce această etapă a fost încheiată, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul luminii de zi pe Volkswagen Transporter. Poate că trebuie să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. Într-un astfel de caz, va trebui să deschideți capacul de protecție a becului de pe farul dvs. (¼ în general face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din zona acestuia. Pentru a face acest lucru, trageți delicat de priză și nu de fire (riști să le strici), în sfârșit acum că soclul este scos, poți schimba becul lămpilor de parcare, având mare grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă. pentru a evita murdărirea noului bec. Odată terminat, reasamblați configurația, reconectați bateria și executați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Prin îndepărtarea grătarului în cruce și a farului:
  • A doua alternativă, puteți scoate farul Volkswagen Transporter dacă se dovedește că accesul prin blocul motor pare prea dificil. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deschideți capota, să scoateți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoateți farul în cauză. Odată finalizați acești pași, va trebui doar să urmați aceeași tehnică ca în secțiunea anterioară pentru a schimba becul din față de zi al Volkswagen Transporter.
Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volkswagen Transporter?

.

Cum să înlocuiți becul luminii de parcare din spate pe Volkswagen Transporter

În sfârșit, dacă doriți schimbați becul luminii de parcare din spate al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră metoda este mai puțin dificilă, iată diferiții pași simpli de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Puneți becul dvs. nou-nouț pentru lumină de parcare în ansamblul farului de pe mașina dvs
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Volkswagen Transporter, vă rugăm să răsfoiți conținutul articolului nostru specific pentru a descoperi cum să faceți acest lucru.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector