Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter 6?

Fie că este vorba pentru propria dvs. securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este important și vital să fiți sigur că becurile farurilor dvs. sunt în permanență funcționale. De fapt, becurile au piese de uzură care cu siguranță se vor arde după ceva timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești aici pentru că una dintre lămpile tale de poziție este arsă și ești îngrijorat cum să schimb becul luminii de parcare Volkswagen Transporter 6, am scris conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această procedură pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-o primă etapă, vom analiza înlocuirea becului luminii de zi din față al mașinii dvs. și, într-o a doua secțiune, cum să înlocuiți luminile de zi din spate.

Cum să înlocuiesc becul luminii de parcare din față al Volkswagen Transporter 6?

Vom începe acest articol cu schimbarea becului luminii de zi din față al Volkswagen Transporter 6, rețineți că, pe baza anului și a finisajului mașinii dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași metodologie de utilizat. De fapt, indiferent dacă poziția becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin complex în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 5 locuri într-un cu 5 locuri?

Prima metodologie, vom efectua schimbarea becului luminii de zi fără a scoate farul Volkswagen Transporter 6. Deși această metodă este cea mai de bază, nu este garantat că veți fi în măsură să o realizați pe autovehiculul dvs. fără grevare. De fapt, în funcție de opțiuni și de an, la unele versiuni nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să înlocuiești becul făcând acest lucru. Iată cele două distincte metode de a înlocui becul luminii de parcare din față a Volkswagen Transporter 6:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima tehnică, veți trece doar prin capota autovehiculului dvs. pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este metoda cea mai logică, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, uneori din cauza părților secundare care vă vor împiedica accesul. Pentru a realiza acest lucru, iată pașii simpli de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Acum că această etapă a fost îndeplinită, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a înlocui becul luminii de zi de pe Volkswagen Transporter 6. Poate fi necesar să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. Într-un astfel de caz, va trebui să deschideți capacul de protecție a becului de pe farul dvs. (¼ de obicei face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din zona acestuia. Pentru a realiza acest lucru, trageți cu atenție de priză și nu de fire (riști să le strici), în cele din urmă odată ce priza este scoasă, îți poți înlocui becul lămpilor de parcare, fiind vigilenți să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a evita murdarindu-ti noul bec. Odată realizat, reasamblați ansamblul, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Prin îndepărtarea grătarului în cruce și a farului:
  • A doua opțiune, puteți scoate farul Volkswagen Transporter 6 în cazul în care accesul prin blocul motor pare prea dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată finalizați acești pași, va trebui pur și simplu să urmați aceeași metodă ca și în partea anterioară pentru a înlocui becul față de lumină de zi al Volkswagen Transporter 6.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter 5

.

Cum să înlocuiți becul luminii de parcare din spate la Volkswagen Transporter 6

În concluzie, dacă trebuie schimbați becul luminii de parcare din spate al Volkswagen Transporter 6 procesul este mai puțin dificil, iată diferitele acțiuni de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Puneți becul dvs. nou-nouț pentru lumină de parcare în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Volkswagen Transporter 6, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru specific pentru a descoperi cum să o faceți.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию