Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter 5?

Nu contează dacă este pentru securitatea personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este fundamental să te asiguri că becurile farurilor tale funcționează mereu. De fapt, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți aici pentru că una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă întrebați cum să schimb becul luminii de parcare Volkswagen Transporter 5, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți acest proces pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Într-o primă etapă, vom analiza schimbarea becului luminii de zi din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua secțiune, cum să schimbați luminile de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față al Volkswagen Transporter 5?

Vom începe această pagină de conținut cu schimbarea becului luminii de zi din față al Volkswagen Transporter 5, rețineți că, în funcție de anul și finisajul autovehiculului dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași abordare. De fapt, chiar dacă locația becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin complicat în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima abordare, vom efectua Schimbarea becului luminii de zi fără a scoate farul Volkswagen Transporter 5. Deși această tehnică este cea mai de bază, nu este sigur că veți putea să o faceți pe vehiculul dvs. fără grevare. De fapt, pe baza opțiunilor și a anului, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul folosind această metodă. Iată cele două distincte soluții pentru a schimba becul luminii de parcare din față a Volkswagen Transporter 5:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima soluție, veți trece pur și simplu prin capota vehiculului dumneavoastră pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este soluția cea mai rațională, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, în general din cauza pieselor auto secundare care vă vor bloca accesul. Pentru a realiza acest lucru, iată pașii de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce această etapă a fost îndeplinită, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul pentru luminile de zi pe Volkswagen Transporter 5. Este posibil să fie necesar să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție al becului de pe farul dvs. (¼ în general face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din poziție. Pentru a realiza acest lucru, trageți delicat de priză și nu de fire (riști să le strici), în sfârșit acum că soclul este scos, poți să-ți schimbi becul lămpilor de parcare, având grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a evita murdarindu-ti noul bec. Odată finalizat, reasamblați configurația, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scotând grătarul în cruce și farul:
  • A doua opțiune, puteți scoate farul Volkswagen Transporter 5 dacă accesul prin blocul motor pare prea obstrucționat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt finalizate, va trebui doar să respectați aceeași metodologie ca și în partea anterioară pentru a schimba becul din față de zi al Volkswagen Transporter 5.
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

.

Cum să schimbi becul luminii de parcare spate la Volkswagen Transporter 5

Pentru a termina, dacă doriți schimbați becul luminii de parcare din spate al Volkswagen Transporter 5 metodologia este mai puțin dificilă, iată diferiții pași de bază pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați localizat becul lămpilor de poziție din spate pe mașină, scoateți becul ars.
  • Puneți becul dvs. nou-nouț pentru lumină de parcare în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Volkswagen Transporter 5, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru specific pentru a afla cum să o faceți.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector