Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Touran meu?

Indiferent dacă este vorba de securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este fundamental să te asiguri că becurile farurilor tale funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care cu siguranță se vor arde cu timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Aproape sigur că sunteți pe acest site, deoarece una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă întrebați cum să schimb becul luminii de parcare Volkswagen Touran, am scris conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această procedură fără a angaja pe cineva și nu trebuie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Într-o primă etapă, vom analiza cum să schimbați becul de zi din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua secțiune, cum să schimbați lumina de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față la Volkswagen Touran meu?

Vom începe cu conținutul acestui articol înlocuirea becului luminii de zi din față al Volkswagen Touran, rețineți că, în funcție de anul și finisajul autovehiculului dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași abordare. De fapt, indiferent dacă poziția becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin dificil în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima abordare, vom realiza Schimbarea becului luminii de zi fără a scoate farul Volkswagen Touran. Deși această metodă este cea mai simplă, nu este garantat că vei fi în măsură să o faci pe autovehiculul tău fără probleme. De fapt, în funcție de versiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul în acest fel. Iată cele două diferite metode de a schimba becul luminii de parcare din față a Volkswagen Touran:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima strategie, veți trece doar prin capota autovehiculului dvs. pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este metoda cea mai înțeleaptă, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, uneori din cauza părților secundare care vă vor împiedica accesul. Pentru a realiza acest lucru, iată pașii de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce această etapă a fost finalizată, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul luminii de zi pe Volkswagen Touran. Poate că trebuie să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. Într-un astfel de caz, va trebui să deschideți capacul de protecție al becului de pe farul dvs. (¼ de obicei face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din poziția sa. Pentru a realiza acest lucru, trageți ușor de priză și nu de fire (riști să le deteriorezi), în sfârșit acum că dula este scoasă, poți să-ți schimbi becul lămpilor de parcare, având mare grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă. pentru a evita murdărirea noului bec. Odată finalizat, reasamblați sistemul, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Prin îndepărtarea grătarului în cruce și a farului:
  • A doua alternativă, puteți scoate farul Volkswagen Touran dacă accesul prin blocul motor pare prea obstrucționat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt efectuate, va trebui doar să urmați aceeași metodologie ca și în partea anterioară pentru a schimba becul de zi din față al Volkswagen Touran.
Weiterlesen:
Cum se pornește un Volkswagen Touran 2?

.

Cum să schimbi becul luminii de parcare spate la Volkswagen Touran

În sfârșit, dacă trebuie schimbați becul luminii de parcare spate al Volkswagen Touran abordarea este mai puțin dificilă, iată diferitele acțiuni de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Introduceți becul de parcare nou-nouț în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Volkswagen Touran, vă rugăm să citiți documentul nostru specific pentru a afla cum să o faceți.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию