Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Touran 3?

Indiferent că este pentru siguranța dvs. personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este foarte important să vă asigurați că becurile farurilor dvs. sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă piese care, fără îndoială, se vor arde cu timpul și, prin urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți aici pentru că una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă gândiți cum să schimb becul luminii de parcare Volkswagen Touran 3, am scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți această procedură pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-o primă etapă, ne vom uita la schimbarea becului de zi din față al mașinii tale și, într-o a doua etapă, cum să schimbăm becul de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față al Volkswagen Touran 3?

Vom începe cu conținutul acestui articol schimbarea becului luminii de zi din față al Volkswagen Touran 3, rețineți că, în funcție de anul și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași soluție de utilizat. În realitate, indiferent dacă poziția becului tău nu se va schimba sau nu, accesul poate fi mai mult sau mai puțin complex în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima soluție, vom realiza schimbarea becului luminii de zi fără a scoate farul Volkswagen Touran 3. Deși acest proces este cel mai de bază, nu este sigur că îl vei putea realiza fără probleme pe automobilul tău. În realitate, pe baza versiunilor și a anului, pe unele versiuni nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul făcând acest lucru. Iată cele două diferite tehnici de schimbare a becului luminii de parcare din față a Volkswagen Touran 3:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima abordare, veți trece doar prin capota automobilului dumneavoastră pentru a accesa unitatea farului. Acesta este cel mai logic proces, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, adesea din cauza părților secundare care vă vor împiedica accesul. Pentru a face acest lucru, iată instrucțiunile de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce această etapă a fost finalizată, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul luminii de zi de pe Volkswagen Touran 3. Este posibil să fie nevoie să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție al becului de pe farul dvs. (¼ de obicei face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din zona acestuia. Pentru a face acest lucru, trageți ușor de priză și nu de fire (riști să le deteriorați), în sfârșit acum că soclul este scos, puteți schimba becul lămpilor de parcare, având grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a evita murdarindu-ti noul bec. Odată finalizat, reasamblați configurația, reconectați bateria și faceți un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scotând grătarul în cruce și farul:
  • A doua alternativă, puteți scoate farul Volkswagen Touran 3 în cazurile în care accesul prin blocul motor pare prea dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt terminate, va trebui doar să respectați aceeași metodă ca în partea anterioară pentru a schimba becul de zi din față al Volkswagen Touran 3.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran 2?

.

Cum să schimbați becul luminii de parcare din spate pe Volkswagen Touran 3

Pentru a termina, dacă doriți Schimbați becul luminii de parcare din spate al Volkswagen Touran 3 metodologia este mult mai ușoară, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați localizat becul lămpilor de poziție din spate pe mașină, scoateți becul ars.
  • Puneți becul dvs. nou-nouț pentru lumină de parcare în ansamblul farului de pe mașina dvs
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Volkswagen Touran 3, vă rugăm să citiți conținutul nostru specific pentru a descoperi cum să o faceți.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector