Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Ford C Max meu?

Indiferent dacă este vorba despre securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este destul de important să fii sigur că becurile farurilor tale sunt întotdeauna funcționale. De fapt, becurile au piese de uzură care cu siguranță se vor arde după ceva timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești aici pentru că una dintre lămpile tale de poziție este arsă și ești îngrijorat cum să schimb becul luminii de parcare Ford C Max, am postat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această acțiune de unul singur și să nu fie nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Într-un prim pas, ne vom uita la schimbarea becului luminii de zi din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua etapă, cum să înlocuiți luminile de zi din spate.

Cum să înlocuiesc becul luminii de parcare din față al Ford C Max-ul meu?

Vom începe cu conținutul acestui articol înlocuirea becului luminii de zi din față al Ford C Max, rețineți că, în funcție de anul și finisajul autovehiculului dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași soluție de utilizat. De fapt, indiferent dacă locația becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin dificil în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibilul scăzut cu Ford C Max-ul meu?

Prima soluție, vom efectua Schimbarea becului luminii de zi fără a scoate farul Ford C Max. Deși acest proces este cel mai simplu, nu este sigur că îl veți putea realiza pe vehiculul dvs. fără grevare. De altfel, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa inlocuiesti astfel becul. Iată cele două diferite soluții pentru înlocuirea becului luminii de parcare din față a Ford C Max dvs.:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima abordare, veți trece doar prin capota vehiculului dumneavoastră pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este metoda cea mai logică, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, uneori din cauza părților secundare care vă vor bloca accesul. Pentru a realiza acest lucru, iată instrucțiunile de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Acum că acest pas a fost realizat, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a înlocui becul luminii de zi de pe Ford C Max. Poate că trebuie să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. Într-un astfel de caz, va trebui să deschideți capacul de protecție a becului de pe farul dvs. (¼ în general face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din zona acestuia. Pentru a realiza acest lucru, trageți ușor de priză și nu de fire (riști să le deteriorezi), în sfârșit acum că soclul este scos, poți să-ți înlocuiești becul lămpilor de parcare, având mare grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a realiza acest lucru. evitați să vă murdăriți noul bec. Odată finalizat, reasamblați configurația, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scotând grătarul în cruce și farul:
  • A doua soluție, poți să scoți farul Ford C Max-ul tău în cazul în care accesul prin blocul motor pare prea obstrucționat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată finalizați acești pași, va trebui doar să urmați aceeași tehnică ca și în partea anterioară pentru a înlocui becul față de zi al Ford C Max.
Weiterlesen:
Lampa de frână Ford C Max rămâne aprinsă, ce să faci?

.

Cum să înlocuiți becul luminii de parcare din spate la Ford C Max

În sfârșit, dacă doriți înlocuiți becul luminii de parcare din spate al Ford C Max dumneavoastră metoda este mai puțin dificilă, iată diferitele linii directoare de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați localizat becul lămpilor de poziție din spate pe mașină, scoateți becul ars.
  • Puneți noul bec de parcare în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Ford C Max dvs., vă rugăm să parcurgeți articolul nostru specific pentru a afla cum să o faceți.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Ford C Max, aruncați o privire la categoria Ford C Max.

Legătura cu publicația principală