Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Fiat Doblo meu?

Fie că este vorba pentru propria dvs. securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este destul de important să vă asigurați că becurile farurilor funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care cu siguranță se vor arde cu timpul și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești în acest articol pentru că una dintre lămpile tale de poziție este arsă și te întrebi cum să schimb becul luminii de parcare Fiat Doblo, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să efectuați această procedură fără ajutor și să nu vă adresați tehnicianului auto. Într-un prim pas, ne vom uita la înlocuirea becului luminii de zi din față al mașinii tale și, într-o a doua artă, cum să schimbi luminile de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față al Fiat Doblo meu?

Vom începe acest articol cu înlocuirea becului luminii de zi din față al Fiat Doblo, rețineți că, în funcție de anul și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași metodă de utilizat. De fapt, indiferent dacă poziția becului tău nu se va schimba sau nu, accesul poate fi mai mult sau mai puțin dificil în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima metodă, vom efectua schimbarea becului luminii de zi fără a scăpa de farul Fiat Doblo. Deși acest proces este cel mai ușor, nu este garantat că veți fi în măsură să-l executați pe vehicul fără probleme. De fapt, pe baza versiunilor și a anului, la unele versiuni nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul în acest fel. Iată cele două diferite metode de schimbare a becului luminii de parcare din față a lui Fiat Doblo:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima metodologie, veți trece pur și simplu prin capota vehiculului dumneavoastră pentru a accesa direct unitatea farului. Aceasta este soluția cea mai înțeleaptă, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, uneori din cauza părților secundare care vă vor bloca accesul. Pentru a realiza acest lucru, iată pașii de bază care trebuie urmați. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce această etapă a fost terminată, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul de zi pe Fiat Doblo. Poate fi necesar să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. Într-un astfel de caz, va trebui să deschideți capacul de protecție a becului de pe farul dvs. (¼ în cele mai multe cazuri face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din locația sa. Pentru a realiza acest lucru, trageți cu grijă de priză și nu de fire (riști să le strici), în sfârșit acum că soclul este scos, poți să-ți schimbi becul lămpilor de parcare, având mare grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a efectua acest lucru. evitați să vă murdăriți noul bec. După ce ați terminat, reasamblați configurația, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scăpând de grătarul în cruce și farul:
  • A doua alternativă, poți scoate farul Fiat-ului tău Doblo dacă accesul prin blocul motor pare prea complicat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt realizate, va trebui pur și simplu să respectați aceeași tehnică ca în secțiunea anterioară pentru a schimba becul față de zi al Fiat Doblo.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Fiat Doblo Cargo ?

.

Cum să schimbi becul luminii de parcare spate pe Fiat Doblo tău

În sfârșit, dacă trebuie înlocuiți becul luminii de parcare din spate al lui Fiat Doblo metodologia este mult mai ușoară, iată diferiții pași de bază pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Puneți becul dvs. nou-nouț pentru lumină de parcare în ansamblul farului de pe mașina dvs
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Fiat Doblo dvs., vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut dedicată pentru a descoperi cum să o faceți.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Fiat Doblo, aruncați o privire la categoria Fiat Doblo.

Legătura cu publicația principală