Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Citroen Jumpy 2 meu?

Indiferent că este pentru securitatea dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este important și vital să vă asigurați că becurile farurilor dumneavoastră funcționează mereu. De fapt, becurile sunt piese de uzură care cu siguranță se vor arde în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți pe acest site pentru că una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă întrebați cum să schimb becul luminii de parcare Citroen Jumpy 2, am scris acest articol pentru a vă ajuta să faceți această operațiune fără niciun ajutor și să nu vă adresați tehnicianului auto. Într-o primă parte, vom analiza înlocuirea becului luminii de zi din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua secțiune, cum să schimbați luminile de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare față de pe Citroen Jumpy 2?

Vom începe acest conținut cu schimbarea becului luminii de zi din față al Citroen Jumpy 2, rețineți că, în funcție de anul și finisajul autovehiculului dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași abordare. De fapt, indiferent dacă locația becului tău nu se va schimba sau nu, accesul poate fi mai mult sau mai puțin complex în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima abordare, vom realiza Schimbarea becului luminii de zi fără a scăpa de farul Citroen Jumpy 2. Deși această tehnică este cea mai de bază, nu este garantat că veți fi în măsură să o executați pe automobilul dumneavoastră fără probleme. De altfel, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa schimbi astfel becul. Iată cele două distincte metode de a schimba becul luminii de parcare din față a Citroen Jumpy 2:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima strategie, veți trece doar prin capota automobilului dumneavoastră pentru a accesa direct unitatea farurilor. Aceasta este cea mai logică abordare, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, în general din cauza părților secundare care vă vor împiedica accesul. Pentru a realiza acest lucru, iată pașii de bază de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce această etapă a fost finalizată, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul luminii de zi pe Citroen Jumpy 2. Este posibil să fie nevoie să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție a becului de pe farul dvs. (¼ de obicei face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din zona sa. Pentru a realiza acest lucru, trageți delicat de priză și nu de fire (riști să le deteriorezi), în sfârșit acum că dula este scoasă, poți să-ți schimbi becul lămpilor de parcare, având grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a realiza acest lucru. evitați să vă murdăriți noul bec. Odată finalizat, reasamblați sistemul, reconectați bateria și faceți un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scăpând de grătarul în cruce și farul:
  • A doua varianta, poti scoate farul Citroen Jumpy 2 in cazul in care accesul prin blocul motor pare prea dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt finalizate, va trebui pur și simplu să respectați aceeași metodă ca în secțiunea anterioară pentru a schimba becul față pentru luminile de zi pe Citroen Jumpy 2.
Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Citroen Jumpy 2, ce să faci?

.

Cum să schimbi becul luminii de parcare spate pe Citroen Jumpy 2

În concluzie, dacă vrei înlocuiți becul luminii de parcare spate al Citroen Jumpy 2 procesul este mult mai ușor, iată diferitele acțiuni de care trebuie să rămâi pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Puneți becul dvs. nou-nouț pentru lumină de parcare în ansamblul farului de pe mașina dvs
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Citroen Jumpy 2, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru specific pentru a afla cum să o faceți.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen Jumpy 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Jumpy 2.

Legătura cu publicația principală