Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Citroen C3 meu?

Indiferent de faptul că este pentru securitatea personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este important și vital să fii sigur că becurile farurilor tale sunt întotdeauna funcționale. Într-adevăr, becurile sunt piese de uzură care cu siguranță se vor arde după ceva timp și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă întrebați Cum să schimb becul luminii de parcare Citroen C3, am scris acest conținut pentru a vă ajuta să faceți acest proces fără a angaja pe cineva și nu trebuie să vă adresați mecanicului. Într-o primă parte, ne vom uita la schimbarea becului luminii de zi din față al mașinii tale și, într-o a doua etapă, cum să schimbăm lumina de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare față de pe Citroen C3?

Vom începe cu conținutul acestui articol înlocuirea becului luminii de zi din față al Citroen C3, rețineți că, în funcție de anul și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași metodologie de utilizat. Într-adevăr, chiar dacă poziția becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin dificil în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima metodologie, vom efectua Schimbarea becului luminii de zi fără a scoate farul Citroenului C3. Deși acest proces este cel mai simplu, nu este garantat că veți fi în măsură să îl efectuați fără probleme pe automobilul dumneavoastră. Într-adevăr, în funcție de versiuni și de an, la unele versiuni nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul așa. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul luminii de parcare din față a Citroen C3:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima soluție, veți trece pur și simplu prin capota automobilului dvs. pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este cea mai înțeleaptă tehnică, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, uneori din cauza pieselor auto secundare care vă vor bloca accesul. Pentru a face acest lucru, iată pașii de bază de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce această etapă a fost terminată, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul de zi pe Citroen C3. Poate fi necesar să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție a becului de pe farul dvs. (¼ în cele mai multe cazuri face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din zona sa. Pentru a face acest lucru, trageți ușor de priză și nu de fire (riști să le deteriorezi), în cele din urmă, când priza este scoasă, poți schimba becul lămpilor de parcare, având grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a evita murdăria. noul tău bec. Odată terminat, reasamblați sistemul, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scotând grătarul în cruce și farul:
  • A doua soluție, poți să scoți farul Citroenului tău C3 dacă se dovedește că accesul prin blocul motor pare prea complicat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt realizate, va trebui doar să urmați aceeași metodologie ca și în partea anterioară pentru a schimba becul de zi din față al Citroen C3 dvs.
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Citroen C3 Picasso al meu?

.

Cum să schimbi becul luminii de parcare din spate pe Citroen C3

În sfârșit, dacă doriți înlocuiți becul luminii de parcare din spate al dvs. Citroen C3 procesul este mai ușor, iată diferitele linii directoare de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Puneți noul bec de parcare în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Citroen C3 dvs., vă rugăm să răsfoiți conținutul articolului nostru dedicat pentru a afla cum să o faceți.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Citroen C3, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C3.

Legătura cu publicația principală