Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Chevrolet Colorado meu?

Indiferent că este pentru propria dumneavoastră securitate, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este necesar să vă asigurați că becurile farurilor dvs. sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă piese de uzură care, fără îndoială, se vor arde după ceva timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Aproape sigur că sunteți pe acest site, deoarece una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă îngrijorează cum să schimb becul luminii de parcare Chevrolet Colorado, am postat acest conținut pentru a vă ajuta să efectuați această procedură fără niciun ajutor și să nu vă adresați tehnicianului auto. Într-o primă parte, vom arunca o privire la schimbarea becului luminii de zi din față al autovehiculului dvs. și într-o a doua secțiune, cum să schimbați lumina de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față al Chevrolet Colorado?

Vom începe cu conținutul acestui articol înlocuirea becului luminii de zi din față al Chevrolet Colorado, rețineți că, în funcție de anul și finisajul autovehiculului dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași metodă de utilizat. În realitate, indiferent dacă poziția becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin dificil în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima metodă, vom efectua Schimbarea becurilor luminii de zi fără a scăpa de farul Chevrolet Colorado. Deși această metodă este cea mai simplă, nu este sigur că vei fi în măsură să o faci pe autovehiculul tău fără probleme. În realitate, în funcție de versiuni și de an, la unele versiuni nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul folosind această metodă. Iată cele două diferite moduri de a schimba becul luminii de parcare din față a Chevrolet Colorado:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima strategie, veți trece pur și simplu prin capota autovehiculului dvs. pentru a accesa direct unitatea farului. Acesta este cel mai rațional proces, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, uneori din cauza pieselor auto secundare care vă vor bloca accesul. Pentru a face acest lucru, iată pașii de bază de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată ce acest pas a fost îndeplinit, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a schimba becul luminii de zi pe Chevrolet Colorado. Este posibil să fie nevoie să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție al becului de pe farul dvs. (¼ de obicei face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din zona acestuia. Pentru a face acest lucru, trageți cu atenție de priză și nu de fire (riști să le strici), în sfârșit acum că soclul este scos, poți schimba becul lămpilor de parcare, având mare grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă. pentru a evita murdărirea noului bec. După ce ați terminat, reasamblați configurația, reconectați bateria și faceți un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scăpând de grătarul în cruce și farul:
  • A doua soluție, puteți scoate farul Chevrolet Colorado în cazurile în care accesul prin blocul motor pare prea dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată îndepliniți acești pași, va trebui pur și simplu să respectați aceeași tehnică ca în secțiunea anterioară pentru a schimba becul din față de zi al Chevrolet Colorado.
Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Chevrolet Colorado, ce să faci?

.

Cum să înlocuiți becul luminii de parcare din spate la Chevrolet Colorado

În sfârșit, dacă trebuie înlocuiți becul luminii de parcare din spate al Chevrolet Colorado metoda este mai ușoară, iată diferitele linii directoare pe care trebuie să le respectați pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Introduceți becul de parcare nou-nouț în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Chevrolet Colorado, vă rugăm să citiți conținutul articolului nostru dedicat pentru a afla cum să o faceți.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Chevrolet Colorado, accesați categoria noastră Chevrolet Colorado.

Legătura cu publicația principală