Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare la Audi A7 meu?

Indiferent că este pentru propria ta securitate, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să te asiguri că becurile farurilor tale funcționează mereu. De fapt, becurile sunt piese de uzură care inevitabil se vor arde cu timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă îngrijorează cum să schimb becul luminii de parcare Audi A7, am postat acest articol pentru a vă ajuta să faceți această procedură fără niciun ajutor și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. motor. Într-un prim pas, ne vom uita la schimbarea becului luminii de zi din față al mașinii dvs. și, într-o a doua secțiune, cum să înlocuiți luminile de zi din spate.

Cum înlocuiesc becul luminii de parcare din față al Audi A7-ului meu?

Vom începe acest conținut cu înlocuirea becului luminii de zi din față al Audi A7, rețineți că, în funcție de anul și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași tehnică de utilizat. De fapt, indiferent dacă locația becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin complicat în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima tehnică, vom efectua Schimbarea becurilor luminii de zi fără a scoate farul Audi A7. Deși această metodă este cea mai ușoară, nu este garantat că veți putea să o faceți pe autovehiculul dvs. fără probleme. De fapt, în funcție de versiuni și de an, la unele versiuni nu va fi suficient spațiu pentru a înlocui becul în acest mod. Iată cele două distincte soluții pentru a înlocui becul luminii de parcare din față a Audi A7:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima tehnică, veți trece pur și simplu prin capota autovehiculului dvs. pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este metoda cea mai logică, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, în general din cauza pieselor auto secundare care vă vor bloca accesul. Pentru a realiza acest lucru, iată pașii de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Odată finalizată această etapă, va trebui să accesați partea din spate a farului pentru a înlocui becul luminii de zi de pe Audi A7. Poate fi necesar să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție al becului de pe farul dvs. (¼, în general, face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din locația sa. Pentru a realiza acest lucru, trageți delicat de priză și nu de fire (riști să le deteriorezi), în cele din urmă, odată scos soclul, poți înlocui becul lămpilor de parcare, având grijă să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a evita murdăria. noul tău bec. Odată efectuat, reasamblați configurația, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scotând grătarul în cruce și farul:
  • A doua alternativă, puteți scoate farul Audi A7 dacă se dovedește că accesul prin blocul motor pare prea dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce acești pași sunt terminați, va trebui pur și simplu să urmați aceeași metodologie ca și în partea anterioară pentru a înlocui becul din față al luminii de zi al Audi A7 dvs.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Audi A7?

.

Cum să înlocuiți becul luminii de parcare din spate la Audi A7

În sfârșit, dacă trebuie Schimbați becul luminii de parcare din spate al Audi A7 abordarea este mai simplă, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați localizat becul lămpilor de poziție din spate pe mașină, scoateți becul ars.
  • Puneți becul dvs. nou-nouț pentru lumină de parcare în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Audi A7, vă rugăm să citiți articolul nostru dedicat pentru a descoperi cum să o faceți.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Audi A7, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi A7.

Legătura cu publicația principală